Kız Leyla klibini izleyen Güler Sabancı ağladı
DHA

sabancı

Sabancı Vakfı’nın "Çocuk Gelin Olmasın" projesi kapsamında düzenlenen basın toplantısında, söz ve müziğini Sezen Aksu ve Sertap Erener’in yazdığı "Kız Leyla" şarkısı için ünlü yönetmen Çağan Irmak tarafından çekilen klibin tanıtımı yapıldı.

"KIZ ÇOCUKLARI GELİN OLMASIN"

Toplantıda konuşan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, ’Kız Leyla’ şarkısındaki emeklerinden dolayı Sertap Erener’e, Sezen Aksu’ya ve Çağan Irmak’a teşekkür etti. Sabancı, "Kız çocukları gelin olmasın, çocukluklarını yaşasın. Evet iyi eğitilsinler, hiç değilse 18 yaşına kadar eğitim alsınlar. Sonra kendi ayakları üzerinde durabilsinler" dedi.

Kız Leyla klibini izleyen Güler Sabancı ağladı VİDEO

Kız Leyla klibini izleyen Güler Sabancı ağladı

"DUYGUSALLAŞIYORUM, GÖZLERİM DOLUYOR"

Güler Sabancı yaptığı konuşmada, "Kız Leyla" şarkısındaki emeklerinden dolayı Sertap Erener’e, Sezen Aksu’ya ve Çağan Irmak’a teşekkür etti. Sabancı, "Şarkıyı her dinlediğinde duygusallaşıyorum, gözlerim doluyor. Sertap Erener ve Sezen Aksu’ya çok teşekkür ediyorum. Onların birlikte yarattığı bu esere daha sonra Çağan Irmak’ın bu klibi çekmesi bugün bizim bir araya gelmemize neden oldu" dedi. Sabancı, çocuk gelin sorununun çok çeşitli gerekçeleri olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)