Ak Parti'nin reklamcısı Erol Olçak'tan Alphan'a yalanlama

Ak Parti'nin reklamcısı Erol Olçak'tan Alphan'a yalanlama

Ak Partiye 8. seçim zaferini 30 Mart 2014'te yaşatan Erol Olçak, Hürriyet yazarı Melis Alphan tarafından hakkında atılan, bir PR ajansının gizli ortağı olduğu iddiasına yalanlama geldi.

AKP'NİN PR'CISI İDDİASI ORTAYA ATILMIŞTI

Soma'daki maden faciasıyla ilgili, bugün Soma Holding Yönetim Kurulu basın toplantısı düzenlemişti. Gazetecilerle sürekli tartışmaya giren Sema Demiral isimli Accord İletişim CEO‘su, toplantıda dikkat çeken isim olmuştu. Sema Demiral hakkında AKP'nin PR'cısı olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Ak Parti'nin reklamcısı Erol Olçak'tan Alphan'a yalanlama

Erol Olçak iddiaları yalanlayarak şu açıklamayı yaptı:

Hürriyet Gazetesi'nin iftiraları ve provake edici üslubuyla bilinen, kamuoyunun Peygamberimiz'e hakaret tweet'leriyle tanıdığı yazarı Melis Alphan, bugün şahsım ile ilgili son derece mesnetsiz bir iftirada bulunmuştur. Alphan, Soma Holding'in sahibi Alp Gürkan'ın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, gazetecileri yönlendiren ve toplantıyı organize ettiği anlaşılan Hanımefendi ile gizli ortak olduğumu iddia etmiştir. Buradan kamuoyuna açıkça söylüyorum. Bu hanımefendiyle gizli ya da açık her hangi bir ortaklığımız bulunmamaktadır. Ancak 20 yıldır sektörde olmam hasebiyle bu hanımefendi de dahil birçok PR'cı ile çeşitli vesilelerle tanışıklığımız bulunmaktadır. Melis Alphan'ı bu iddiasını ispata davet ediyor ve eğer bunu ispatlayamaz ise kendisini tüm kamuoyu huzurunda müfteri ilan ediyorum.

Erol OLÇAK
Arter Reklamcılık Yönetim Kurulu Başkanı