Ankaragücü'nden Altan Tan'ın 'alçak' sözüne yanıt geldi
ensonhaber.com

Geçen hafta MKE Ankaragücü - Amed Sportif karşılaşmasında bazı yöneticilerinin de kavgaya karıştığı kameralara yansıyan Ankaragücü, protokol tribününde yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

"BU ALÇAKLAR KIZILAY MEYDANINDA DAYAK YERLERDİ"

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın Ankaragücü ile ilgili hakaret içeren"Türkiye'nin bu hassas günleri olmasaydı -Bu alçaklar- Kızılay Meydanı'nda misliyle dayak yerlerdi" sözlerine Ankaragücü "Altan Tan denen bu adamcağıza alçak lafını aynen iade ediyoruz" yanıtını verdi.

Ankaragücü'nden Altan Tan'ın 'alçak' sözüne yanıt geldi

"ALTAN TAN DENEN BU ADAMCAĞIZA.."

Ankaragücü açıklamasında Altan hakkında şu ifadelere yer verdi;

"Provakatif yorumu ve skandal sözleri kimlerin ırkçı, faşist, şiddet yanlısı olduğunu göstermeye tek başına yeterli değil mi? Altan Tan denen bu adamcağıza alçak lafını aynen iade ediyor ve alışık olduğu ve sürekli kullandığı nefret söyleminden dolayı şiddetle kınıyoruz.

MKE Ankaragücü yönetimi olarak tekrar diyoruz ki; “Biz sporumuzda şiddeti görmek istemiyoruz; bu tip olayları tasvip etmiyoruz. Sadece spor değil her alanda, her yerde, her zaman şiddete karşıyız.”

Ankaragücü maçında Amedsporlu yöneticilere dayak VİDEO

"İSTİKLAL MARŞIMIZI ISLIKLADILAR, TERÖR ÖRGÜTÜ SLOGANI ATTILAR"

Misafirlerimizi ağırlamak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Ancak, Diyarbakır’da Amedspor ile oynadığımız müsabaka öncesi İstiklal Marşımız okunurken bazı Amedspor yöneticileri ayağa kalmadığı gibi İstiklal Marşımız Amed Sportif Faaliyetler taraftarlarınca ıslıklandı. Bölücü terör örgütü ve bölücü başı lehine sloganlar atıldı, “her yer direniş her yer sur içi” şeklinde sloganlar atıldı. Gol atan oyuncumuz Timur Kosovalı yoğun hakaretlere maruz kaldı. Müsabaka sonrası taraftarlarımız taşlanarak saldırıya uğradı. Taraftarlarımız stattan kirpi ile çıkartıldı. Tüm bu yaşananları dönemin hassasiyetini bildiğimiz ve sporu siyasete alet etmemek için Diyarbakır halkına mal etmedik, hiç kimseyi suçlamadık…

Ankaragücü'nden Altan Tan'ın 'alçak' sözüne yanıt geldi

Ankaragücü'nden Altan Tan'ın 'alçak' sözüne yanıt geldi