Başbakan Erdoğan Cüneyt Çakır ile görüştü

basbakanlık

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cüneyt Çakır'ı Başbakanlık Merkez Bina'daki odasında ağırladı. Yaklaşık 1 saat süren görüşme basına kapalı gerçekleşti.

"ÇOK BAŞARILI TURNUVA GEÇİRDİK"

Cüneyt Çakır, Başbakan Erdoğan'ın, insanlığın zor günler geçirdiği ve yoğun temposunun olduğu bir dönemde kendilerini kabul etmesini gurur verici olarak bulduklarını söyledi. Milli Takım'ın olmadığı bir Dünya Kupası'na katılarak Türkiye'yi temsil ettiklerini ve orada temsil görevini en iyi şekilde yerine getirdiklerine inandığını belirten Çakır, "Çok başarılı turnuva geçirdik. Bizim için en önemli şey, Türk hakemliğinin başarısını kalıcı kılmak" dedi.

"BAŞBAKANIMIZA BREZİLYA-MEKSİKA MAÇI FORMASINI HEDİYE ETTİK"

Başbakan Erdoğan ile çok keyifli bir futbol sohbeti yaptıklarını vurgulayan Cüneyt Çakır, "Sayın Başbakanımıza 40 yıl aradan sonra, Dünya Kupası'nda yönettiğimiz ilk maçın, Brezilya-Meksika maçının formasını hediye ettik. Güzel ve keyifli sohbetti bizim için" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan Cüneyt Çakır ile görüştü

"ÖVGÜSÜNÜ ALMAK BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ"

Bir gazetecinin, "Sayın Başbakan sizin için 'iftihar ediyorum' demişti bir açıklamasında. Oradaki performansınızla ilgili değerlendirme yaptı mı?" şeklindeki sorusuna Çakır, "Tabii Sayın Başbakanımız birçok müsabakayı zaman buldukça seyretmiş, bizim müsabakalarımız da dahil olmak üzere. Gerçekten onun övgüsünü almak, tabii ki bizim için gururu verici" yanıtını verdi.