Başbakan Erdoğan'ın Malatya konuşması

erdogan

Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları;

"Pazar günü bu Paralel Yapı'ya gerekli dersi veriyoruz inşallah. Pazar günü akşam gözüm Malatya'nın sonuçlarında olacak.

DENİZ BAYKAL ÖZAL'A SİVİL DİKTATÖR DEDİ

Malatya'nın evladı merhum Turgut Özal 89 yılına kadar Başbakan oldu. 89 yılında da Cuhmurbaşkanı oldu. 93 yılında ruhunu Rahman'a teslim etti. Farklı bir Başbakan ve Cumhurbaşanıydı. Milletin tarafında yer aldı. 89 yılında Özal seçilirken muhalefette kim var? SHP ve Demirel var. Özal'ın seçilmemesi ellerinden geleni yaptılar. Deniz Baykal Özal'a sivil diktatör dedi.

DEMOKRASİNİN TOKADI FARKLIDIR

Bugün CHP bize ne söylüyorsa merhum Özal ve Menderes'e de aynı şeyleri söylediler. Darbeci CHP bize Cuhmurbaşkanı seçtirmeyiz dedi. Arkalarına mahkemeleri aldılar. Ne yaptık hemen halka gittik. Hemen seçime gittik yüzde 47 aldık. Referandumdan yüzde 69 oy oranıyla çıktık. Onun ilk oylamasını pazar günü yapıyoruz. Bunların hiçbiri halkın cumhurbaşkanı seçmesini istemediler ki. Demokrasinin tokadı farklıdır. Bunlara öyle bir tokat atın ki bir daha bellerini doğrultamasın.

Erdoğan'dan Amberin Zaman'a sert sözler İZLE

REKLAM FİLMİNDE EZAN VARMIŞ

Silahla, tehditle cumhurbaşkanı seçme devri bitti. Reklam filmini nasıl buldunuz? Ne oluyor o reklam filminde sahip olduğu forsu ehline temsil ediyor. 10 Ağustos'ta devletle millet kucaklaşıyor. MHP yüksek seçim kuruluna başvurdu. Bu reklam filminde ezan varmış, seccade varmış, bu reklam filminde namaz kılan bir anadolu kadını varmış. Bunlar ne yaparsa yapsın biz yolumuza devam edeceğiz.

CHP İLE MHP YÖNETİMİ BİRLEŞTİ

CHP, MHP yönetimi birleşti. Ezandan rahatsız oluyordu, camiden rahatsız oluyordu. Şimdi MHP'de aynı zihniyete geldi. CHP'nin genel müdür MHP'ye talimatlar veriyor. MHP'liler daha fazla sokakta olmalı. Bahçeli sana da yazıklar olsun. İstiklal Marşı'nı bilmeyene benim MHP'li, CHP'li kardeşlerim oy verir mi? Ey monşer o şiir diye geçirdiğin satırlar bu milletin marşıdır. 8 yıl seni İslam Örgütü'nün başına gönderdik ne yaptın orda?

MONŞER SEN PENSİLVANYA'DAKİ HOCANA ÜSLUP DERSİ VER

Suudi Arabistan "Bunu nerden buldunuz: Bunu alın" dedi.Bize kalkmış üslup dersi vermeye kalkıyor. Ey monşer sen Pensilvanya'daki hocana üslup dersi ver. Ey monşer sabah akşam ağzından küfür saçılan MHP genel başkanına üslüp dersi ver. Bir kez olsun Gazze diyemiyor, bir kez olsun İsrail diyemiyor. Derse efendileri ipini çeker. Ramazan'da itikafta diyorlardı. İtikaftan çıkıp bela okuyor. Neden Pensilvanya'da itikafa giriyorsun? Rabbim kimseye kıblesini şaşırtmasın. Kılıçdaroğlu çıkmış AK Parti seçmeni sorgulama yapmıyor değil.

GAZETECİ KILIKLI MİLİTANLA MÜSLÜMANLARI AŞAĞILIYORLAR

Oradan da gazeteci kılıklı bir militan çıkmış, edepsiz bir kadın, 'Müslüman ülkede bunu beklemek zor değil mi' diyor. Haddini bil haddini. Eline vermişler bir kalem, gazete köşesinde yazıyorsun. Çıkarıyorlar seni işte böyle malum Doğan grubunun televizyonuna, oradan da saygısızca yüzde 99'u Müslüman olan bu halka hakaret ediyorsun. Karşılıklı oturmuşlar, hem seçmene hakaret ediyorlar hem Müslümanlara hakaret ediyorlar. Siz bu kafayla devam edin. Bidon kafalı dediniz, göbeğini kaşıyan adam dediniz, sorgulamayan kitle diyorsunuz şimdi. 'Müslaman' diyerek aşağılamaya devam edin. Bu millet sizi bunun için hiçbir zaman iktidara getirmeyecek.

Ramazan bizim için hüzünlü geçti. Ateşkes başlayana kadar 2 bin Gazzeli kardeşimiz şehit edildi. 10 bin kardeşimiz yaralandı. Suriye ve Irak da Ramazan'ı ve Bayramı kanlı geçirdi. Siz böyle dimdik durdukça İslam coğrafyası düşmeyecek.

DOĞAN GRUBU İSRAİL SALDIRI ALTINDA DİYE YAZIYOR

İsrail dünyada mahalle baskısı kurmuş durumda. Hangi gazeteci, sanatçı bir tepki gösterse hemen baskı altına alıyorlar. Biz tepkimizi gösteriyoruz. Bu ten bu canda oldukça bu böyle devam edecek. Ey Doğan grubu İsrail saldırı altında diye yazıyorsun. Gazze yerle bir edildi. Sen bunu hangi ruhla, hangi vicdanla bunu yazabiliyorsun. Hakkı söyleyince sert oluyorsun. Biz Asım'ın nesliyiz.