Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Kandil'de her an her şey olabilir
AA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, Kandil'e operasyon sinyali vererek, "Bölgede her an her şey olabilir, daha önce de ifade ettik. Kandil'e operasyon dahil buna. Bundan sonraki süreçte hepsi mümkündür." şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Kandil'de her an her şey olabilir

Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

"Hepimiz biliyoruz ki karenin dışında da olsa HDP, Millet İttifakı'nın doğrudan müttefikidir. (Millet İttifakı) Çok net söylüyorum, burası bir nefret, kin, husumet ittifakıdır, millet ittifakı değil.

"TÜRKİYE GÜLEN'İN İADESİ KONUSUNDA KARARLIDIR"

Türkiye, FETÖ/PDY elebaşı, teröristbaşı Gülen'in iadesi konusunda ve Türkiye'ye getirilip yargının önüne çıkarılması konusunda kararlıdır.

Sayın İnce'ye şu soruyu sormak gerekiyor; sizi arayan Amerikalı kim, adı ne, unvanı ne, hangi şehirden aradı? Pensilvanya'dan mı yoksa Washington'dan mı New York'tan mı aradı?

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

İsmail Metin Temel, hem FETÖ'ye hem PKK'ya hem YPG'ye hem PYD'ye hem DEAŞ'a, Türkiye'yi, Irak'ı, Suriye'yi dar eden, Zeytin Dalı Harekatıyla 5 bin civarında teröristi etkisiz hale getiren kahraman Mehmetçik'in kahraman komutanı.

(Ekonominin 7,4 büyümesi) Türkiye'yi ekonomik olarak çökertmek isteyen içerde ve dışardaki herkese en büyük cevap 7,4 şiddetindeki bu cevaptır.

Çok net şekilde, AK Parti parlamentoda yine tek başına, salt çoğunluğun üzerinde bir milletvekiliyle temsil imkanı bulacaktır.

"ESKİ SİSTEME DÖNMENİN İMKANI YOK"

Eski sisteme dönmenin imkanı yok. Seçimden sonra Türkiye öyle veya böyle yeni sisteme geçecektir.

Türkiye, içeride ve dışarıda nerede olursa olsun FETÖ'cü teröristlerin enselerinde olmaya devam edecektir.

"OHAL'İN KALDIRILMASI GÜNDEMDE"

(OHAL) Seçimden sonra bu konu elbette yeniden masaya konulacak, değerlendirilecek. Kaldırılması da Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gündemde. OHAL komisyonunun görev süresi uzatılacaktır, çünkü gündeminde yoğun bir dosya var.

Olağanüstü hal, ilanihaye devam edecek bir hal değil, geçici bir hal. Bu geçici hali sona erdirmek de hükümetimizin takdir edeceği bir konu.

(Avusturya'nın cami kapatma kararı) Çok net bir şekilde din ve vicdan hürriyetinin öldürülmesi, yok edilmesidir; AİHS'nin ihlalidir.

OHAL komisyonunda bugüne kadar 16 bin 600 dosya hakkında ret, 1010 dosya hakkında da kabul kararı verilmiş."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)