Çetin Doğan Silivri'den tahliye oldu

Çetin Doğan, hahliye sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Ben darbeci değilim. Ben Mustafa Kemal'in askeriyim" dedi. Doğan, Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz kararına ilişkin "Türkiye'de hakimler, savcılar var. Yargı sistemi var. Türk milletinin göz bebeği oldular. Bu paçavraları ortaya serdiler" diye konuştu.

Çetin Doğan Silivri'den tahliye oldu

"ASIL VATAN HAİNİ KONUŞMALARI SIZDIRANLAR"

Doğan konuşmasına şöyle devam etti;

"Beş yaş günümü parmaklıklar ardından geçirdim. Adalet yerini buldu deyip neşe içerisinde mutlu olduğumu söylemem zor. Burada şehitler verdik. Bunların hüznü içimize işledi. Bir süre önce Dışişleri Bakanlığı'nda geyik muhabbetiyle bir takım görüşmeler yayınlandı. Esas vatan hainleri bu davaları öne sürerek gerçek tehlikeleri komşularımızın eline verdiler. Biz planları irdelemiştik. O yüzden onulmaz yaralar aldı milli güvenliğimiz.

Çetin Doğan Silivri'den tahliye oldu İZLE

"VİCDANLI BİR HAKİM BERAAT VERDİ"

Biz mahkemede bu davayı kotaranların parmak izlerini gösterdik. Bundan sonra yaptığımız suç duyuruları işleme sokulur. TEM Şubesi terör üretme şubesi olmuştur dedim beni mahkemeye verdiler. Belgeleri gösterdim ama gelmediler. Ama vicdanlı bir hakim beraat verdi."

HÜSEYİN ÇELİK'İN "BAL GİBİ DARBE" AÇIKLAMASINA YANIT

Doğan, "Aslında size çok kısa bir açıklama yapacağım Balyoz davasıyla ilgili. Hala Balyoz'un 'bal gibi darbe planı olduğunu' söyleyen var siyasilerden maalesef. Balyoz davasına ismini veren, 1 sayfalık bir Balyoz Güvenlik Harekat Planı'dır. Sözde 12 Eylül darbe planına benzetilerek hazırlanmıştır. Ama 1. Ordu'nun planı darbe planı değildir. Darbe planı, Genelkurmay'ın hazırladığı... Yanlış planı almışlar. Darbe planı; hükümete kim mukayet olacak, kimler nereye gidecek, odur." dedi.