CHP logolu sigara paketleri Ayşenur İslam'ı şaşırttı

v

Bakan İslam, 7 Haziran Millletvekili Genel Seçimi hazırlıkları kapsamında Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Gençlik Kolları teşkilatı tarafından hazırlanan "Eski Türkiye-Yeni Türkiye" konulu fotoğraf sergisini dolaştı. Bakan İslam'a AK Parti Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Fatih Şahin ile partililer eşlik etti.

Gençlere yaşları nedeniyle "eski Türkiye" manzaralarını hatırlamalarının güç olduğunu söyleyen Bakan İslam, "57. Hükümetin Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş, 'önümüzdeki ay emekli maaşlarını ödemeyeceğiz' diye Hazine'ye talimat göndermişti. Şimdi Kılıçdaroğlu diyor ki 'Hazine'nin başına Kemal Derviş'i getireceğim, emekliye de iki tane fazladan maaş vereceğim.' Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kemal Derviş'in ne yaptığını hatırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP logolu sigara paketleri Ayşenur İslam'ı şaşırttı

BAKAN İSLAM ŞAŞIRDI KALDI

Bakan İslam, üzerinde Cumhuriyet Halk Partisi yazılı sigara paketinin fotoğrafıyla ilgili şaşkınlığını gizleyemedi. İslam, "İnanın bunu ben bile bilmiyordum" dedi. Eskiden zenginlerin hastanesiyle fakirlerin hastanelerinin farklı olduğunu dile getiren İslam, "Siz bunu da hatırlamazsınız. Zenginlerin eczanesi başkaydı, fakirlerin eczanesi başkaydı. Hatta ilaçların etken maddeleri farklıydı. SSK'nın ilaçlarındaki etken maddeler daha azdı ve SSK'lılar her eczaneden ilaç alamazlardı. Şimdi 9 milyon 300 bin vatandaşımızın genel sağlık sigortasını devlet ödüyor. Bitti artık bunlar" diye konuştu.

CHP logolu sigara paketleri Ayşenur İslam'ı şaşırttı

CHP logolu sigara paketleri Ayşenur İslam'ı şaşırttı