CHP'li Torun: Bir kumpas ile karşı karşıyayız
ensonhaber.com

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Torun ile Erkek, Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevi saldırısının ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Çocukları düşünmediler, yaşayacakları travmayı düşünmediler"

CHP'li Erkek, Mersin’de terör örgütünün saldırısında şehit olan polise Allah'tan rahmet dileyerek, "Bu terör eyleminden bir gün sonra Mersin Büyükşehir Belediyemize bir operasyon yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyemizin 14 çalışanı gözaltına alındı. Bu insanları sabahın çok erken saatinde çocuklarının yanında gözaltına aldılar. Çocukları düşünmediler. Yaşayacakları travmayı düşünmediler. İnsanların lekelenmeme hakkını hiç düşünmediler. Sonra ne oldu, hepsi serbest bırakıldı. Dosyayı inceledik, dosya bomboş. Bomboş bir dosya üzerinden temelsiz, mesnetsiz bir dosya üzerinden insanları lekelemeye ve büyükşehir belediyemize, büyükşehir belediye başkanımıza itibar suikastı yapmaya çalıştılar." diye konuştu.

CHP'li Torun: Bir kumpas ile karşı karşıyayız VİDEO

"Bir kumpasla karşı karşıyayız"

CHP'li Torun ise "Bir kumpasla karşı karşıyayız. Seçim öncesi çok kirli propaganda yaptılar. Terörle bizi ilişkilendirmek için her türlü iftirayı ortaya koydular, bu iftiralar gerçekleşmeyince kendilerinin görev alanında olan olayı açıklayamayınca da belediyelerimize yüklenmeye çalışıyorlar. Bu kumpaslarınız bize işlemez, bunu bilin. Geçmişte de yaptınız bugün de yapıyorsunuz yarın da yapabilirsiniz. Hiç mesele değil. Bizim belediyelerimiz, her türlü baskıya engellemelere tehdide, kamu kaynaklarının kapatılmasına rağmen vatandaşlarımızın sorunları çözme gayreti içindeler. Ne yaparsanız yapın onları engelleyemezsiniz." ifadelerini kullandı.

CHP'li Torun: Bir kumpas ile karşı karşıyayız