Cübbeli Ahmet Hoca'dan IŞİD yazısı
ensonhaber.com

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesindeki köşesinde IŞİD'e yönelik sert söylemlerde bulundu.

IŞİD'in, Hz. Ali'yi kâfir oldu diye öldüren bir zihniyete sahip olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, IŞİD için "Bunlar cehennem köpekleridir." dedi.

"ALLAH KAHREYLESİN ONLARI"

Cübbeli Ahmet Hoca'nın yazısından bir kısım;

“Allah’ın dini en yüce olsun diye savaşan, ancak odur Allah yolunda” buyruluyor. Yoksa “Cariye alayım, kadın alayım, kız alayım, hanım alayım, para alayım, onu bunu keseyim, onu doğrayayım, bunun köyünü basayım” olmaz. Zındıklar! Allah kahreylesin onları. Allah helak eylesin onları. Onların hiç tutar tarafı yok.

"NE MÜSLÜMANI NE DİNİ NE İMANI"

İnsanlara zulmeden zalimler bunlar. Birçoğu da kâfir bunların. Ne Müslümanı, ne dini, ne imanı?! Camiyi bombalıyorlar yahu! “Kâbe’yi yıkacağım” diyor. Medine ellerine geçse yeşil kubbeyi indirirler Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in başına. Samimi söylüyorum. Zerre kadar acımayın. Bunlar Hariciler (Bugünkü IŞİD). Bunlar Hazreti Ali’yi kâfir oldu diye öldüren zihniyettir.

"BUNLAR CEHENNEM KÖPEKLERİDİR"

Bunlar cehennem köpekleridir. Bunların en büyük düşmanları bizim gibi kişilerdir. Ehl-i Sünnet insanları sevmezler. Kâinatın Efendisi “Onlara rastlarsanız Ad ve İrem kavmi ile savaşırcasına onları katledin. Onları öldürene ecir, onların öldürdüklerine de şehitlik vardır’’ buyurmuştur. Kesin hadisler bunlar kesin.

Cübbeli Ahmet Hoca: IŞİD'in tehditlerinden korkmuyorum VİDEO