Cübbeli Ahmet Hoca'dan PKK'lılara beddua
ensonhaber.com

cubbeli

Geçtiğimiz günlerde Güneydoğu'da kaydedilen görüntülerde polise saldırırken yaralanan terörist için ambulansın geldiği, yaralı teröristin ambulansa taşınırken bile polise küfür ettiği görülmüştü.

"BÖYLE ŞEREFSİZ, BÖYLE KARAKTERSİZ.."

Cübbeli Ahmet "Hoca Bu Haftanın Sohbeti" adlı programda bu olaya değinerek PKK'lıları topa tuttu. "Böyle karaktersiz, böyle şerefsiz, böyle şahsiyetsiz, böyle namussuz bir terörist yolur mu ki gidiyor polise molotof atıyor, adamı yakıyor ya da deviriyor neyse, bu arada kendisi de yaralanıyor, yaralanınca ambulans geliyor bu teröristi kurtarmaya." diyen Cübbeli sözlerine şu şekilde devam ederek PKK'lılara beddua etti;

Cübbeli Ahmet Hocadan PKK'lılara beddua İZLE


"BÖYLE KARAKTERSİZLİK ANCA KÜRTÇÜYÜM DİYEN PKK'LILARDA OLUR"

"Şimdi ambulans geliyor teröristi kurtarmaya, oradan ambulansa bindiriyorlar polis ona vurmuyor etmiyor yaralı madem gitsin hastaneye diye, o  orada polise ana avrat sövüyor. Ya polis sana vur emri varken vurmuyor. Sen ona molotof atıyor yakıyorsun adam senin yine ambulansa binmene izin veriyor sen yine buna sövüyorsun. Böyle karaktersizlik ancak bu Kürtçüyüm diyen PKK'cılarda bulunur. Rabbim belalarını gökten izan eyle, azaplarını irsan eyle, Allahım kahrı perişan eyle."

Cübbeli Ahmet Hoca'dan PKK'lılara beddua