Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü sürprizi
İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum gününde, Giresun'da düzenlenen mitinge gitmek üzere Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi'ne geldi. Burada kendisini bekleyen ünlü sanatçılar, Erdoğan'a doğum günü sürprizi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da yer aldığı doğum gününe; ünlü sanatçılar Orhan Gencebay, Emel Sayın, Muazzez Ersoy, Özdemir Erdoğan, Cengiz Kurtoğlu, Hasan Kaçan, Yavuz Bingöl, Ahmet Özhan ve Bedia Akartürk katıldı.

HATIRA FOTOĞRAFI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resimlerinin bulunduğu bir pastanın kesilmesinin ardından, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen sürpriz doğum gününün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge katılmak üzere Giresun'a hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü sürprizi

"SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI MİTİNGLERİ İÇİN YOLCU ETTİK"

Sürpriz doğum günü kutlamasına katılan sanatçılardan Emel Sayın, "Sürpriz bir doğum günü oldu. Çok samimi, çok güzeldi. Ben de dün akşam öğrendim, davet edildim. Çok hoş oldu. Çok sevdiğim bazı arkadaşlarımla da karşılaştım ayrıca. Sayın Cumhurbaşkanı'nı yolcu ettik mitingleri için. Kendilerine sağlıklı, hayırlı, sevdikleri ile birlikte uzun, güzel ömürler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sanatçılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü sürprizi VİDEO


Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü sürprizi

"KENDİSİ İÇİN DE YENİ BİR ENERJİ OLDU"

Sanatçı Ahmet Özhan ise, "Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum günüydü. Haber verdiler, paylaşmak ister misiniz diye davet ettiler. Vatanımız, milletimiz, devletimiz için böyle koşuşan bir kişinin yeni yaşında onunla beraber olmak, iyi dileklerimizi iletmek bizim için de hoş oldu. Kendisi için de yeni bir enerji oldu. Nice yaşlar diliyoruz sayın Cumhurbaşkanımıza, hayırlı hizmetlerinin devamını diliyoruz." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)