Erdoğan'dan TÜSİAD Başkanı'na cevap İZLE

erdoğan

TÜSİAD'ın Yüksek İstişare Konseyi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

TÜSİAD BAŞKANI'NA CEVAP

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, kendisinden hemen önce yaptığı konuşmada "Sayın Cumhurbaşkanım kutuplaşmaların önüne geçin" diyen TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer'e cevap verdi.

Erdoğan, kendisinin, AK Parti'nin iktidara geldiği günden bugüne 12 yıldır Türkiye'deki tüm kutuplaşmaların önüne geçtiğini, kendisini yalnız, kenara itilmiş hisseden herkesin elinden tuttuğunun altını çizdi.

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer'den kutuplaşma uyarısı İZLE

"AZ ÖNCE KUTUPLAŞMA DENİLDİ YA HANİ"

"Türkiye'de ötelenmiş, itilmiş, "az önce hani kutuplaşmalar denildi ya", hatta unutulmuş kesimler vardı. Hepsinin elinden tutma gayreti içinde olduk. Terk edilmiş bölgeler vardı. Vatan topraklarının tamamının inşa ve ihyası bizim en önemli hedefimiz oldu. Eskiden mezralara bile gidilmezken, mezraların köylerin tamamına ulaştık. Belki kendim hepsine gidemedim ama köylere ulaşan bir Başbakan olduk."

TÜSİAD BAŞKANI'NIN EŞİNE DE CEVAP VERDİ

Erdoğan yaptığı bu açıklamaların yanısıra TÜSİAD Başkanı'nın eşi Suzan Sabancı Dinçer'in Türkiye'nin itibarının zedelenmesi ile ilgili olarak ''Son 1.5 yılda maalesef seçim ortamından kaynaklanan kutuplaşmaların yoğunlaşması sebebiyle çıkan hadiseler, ülkemizin son yıllarda elde ettiği başarılara gölge düşürmüştür" sözlerine de cevap verdi. Erdoğan şu şekilde konuştu;

''NEYMİŞ, BAŞARILARA GÖLGE DÜŞMÜŞ"

''Neymiş elde edilen başarılara gölge düşmüş Türkiye'nin yurtdışındaki itibarı zedelenmiş. Bunu söyleyen bankada inceleme yaptırdım. Mevduatları 8 kat aktifleri 6 kat büyümüş. Yani artık yan gelip yatan bir başbakan yok cumhurbaşkanıyım şimdi yan gelip yatan cumhurbaşkanı da yok. Nerede yanlış var bunu incelettirmek zorundayız.''

Erdoğan'dan TÜSİAD Başkanı'na cevap İZLE