Vural'dan Hüseyin Çelik'e kuluçka cevabı

Vural'dan Hüseyin Çelik'e kuluçka cevabı

Dün bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik sert açıklamalar yapmış, Bahçeli için "Sayın Bahçeli siz uçağa binmeye bile korkan, Ankara'da kuluçkaya oturmuş bir zavallısınız. Sayın Bahçeli senin 5 kuruşluk bir itibarın var. Bahçeli için çözüm süreci kabus olmuş. PKK'nın eylem ve söylemleri senin için mamadır. Kürtçülük olmazsa senin partin marjinal bir parti olarak kalır" demişti. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Çelik'in bu sert sözlerine yanıt verdi.

FUZULİ VE MEVLANA'LI GÖNDERME

Konuşmasına, Fuzuli'nin, ''Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır, diploma insanın cehlini alsa da hamurunda varsa eşeklik, baki kalır'' dörtlüğü ile başlayan Vural, sözlerini Mevlana'nın, "Edep aklın tercümanıdır, herkes edebi kadar akıllı, aklı olduğu kadar şerefli, şerefi olduğu kadar da kıymetlidir" dörtlüğü ile devam ettirdi.

'HÜSEYİN ÇELİK GÜRÜLTÜ YAPMAKTA'

"Aslında PKK açılım çocuğunun DNA test sonuçları böylece ortaya çıkmıştır" diyen Vural, sözlerine şöyle devam etti:

"Görülmektedir ki PKK açılımının, PKK silahı ile girilen yasak ilişkinin yasak meyveleri, Hüseyin Çelik'i zevkten dört köşe etmektedir. Hüseyin Çelik, PKK ile girdiği bu ihanet yolculuğunun her geçen gün deşifre olmasını örtmek PKK yamaklığının verdiği ezikliği bastırmak adına ses çıkarmakta, gürültü yapmaktadır. Ne zeman, 'milliyetçilik, Türk milleti, Türkçe, Cumhuriyet, Atatürk' desek Hüseyin Çelik tepki vermektedir. "

Terör örgütü PKK'nın Diyarbakır'da, Lice'de asayiş örgütleri kurduğunu, cenaze törenleri düzenlediğini, açılışlar yaptığını ileri süren Vural, "Bütün bu tabloyu inkar etmeye başlayan Hüseyin Çelik gibiler, öyle inkar ediyorlar ki gece, karanlığından ve şeytan, şeytanlığından utanacak hale geliyor" diye konuştu.

'ÖCALAN MAMASI İLE BESLENEN BİR BEDBAHTSIN'

Çelik'e yönelik tepkisini sürdüren Vural, "Hüseyin Çelik'e diyorum ki sen git önce İmralı'da bebek katilinin avuçlarına bıraktığın haysiyetinin hesabını ver. Bu ülkenin doğusunu PKK'ya nasıl terk ettiğinizin hesabını verin. Sen PKK kaşığı ile Öcalan maması ile beslenen bir bedbahtsın. Bir de utanmadan, 'Bir avuç partisiniz, 51 milletvekiliniz var' diyerek hakaret ediyor. Çelik şunu bilmelidir ki MHP'ye oy veren insanlar suratına tükürse onların tükürüğünde boğulur. Ama o tükürüğün bile bir haysiyeti vardır. Senin gibi, ciğeri gavur parasıyla beş para etmezleri, o tükürükle bile şereflendirmezler" dedi.