
- Haberler
- Gündem Haberleri
- Hain saldırıdan sağ kurtulan asker o anı anlattı - izle
Hain saldırıdan sağ kurtulan asker o anı anlattı - izle
- 19.10.2011 - 14:32
Çukurca'da 24 askerimizin şehit düştüğü birlikte PKK'lılarla çatışmaya girip sağ kurtulan asker, sabah 10.30'da kendisine ulaşan annesine neler olduğunu anlattı.
ANNESİNİ ARAYARAK YAŞANAN O ANLARI ANLATTI
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düce gece başlayan ve sabaha kadar süren çatışmada PKK'lı töreristlere karşı koyan askerlerden biri sabah saatlerinde anesini arayarak neler yaşadıklarını anlattı.
Er'in annesi yaşananları canlı yayında anlattı...
"ÇOK ZAYİATIMIZ VAR ANNE..."
Kanal 7'de İkbal Gürpınar'ın programına telefonla bağlanan anne, oğlunun kendisine neler söylediğini şöyle aktardı: "Aradığımda oğlumun iyi olduğunu öğrendik. Oğlum 50-60 yaralı olduğunu söyledi. Haberlerde 20-30 diyorlar ama daha çok kişi varmış. iyi olduğunu söyledi. 'Çok zayiatımız var ama ben iyiyim' dedi. Morali çok bozuktu."
İstanbul'dan arayan ve adını vermek istemeyen asker annesi sözlerini "Allah milletimize sabır versin, Bütün İslam aleminin başı sağ olsun. Allah bütün analara yardım etsin." diyerek tamamladı.