
ENSONHABER.COM/DETAY HABER Başbakan Recep Tayyip Erdoğan G20 zirvesi için geldiği St. Petersburg'da Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile ikili bir görüşme yaptı. Görüşme sırasında Erdoğan'ı basamaklarda karşılayan Hollande'nin 'Fotoğraf intikamı planı' tutmadı.
Başbakan Erdoğan Hollande ile görüştü - izle
ERDOĞAN VE SARKOZY'NİN O FOTOĞRAFI
2011 yılında Türkiye'ye gelen Sarkozy'i Başbakan Erdoğan'ı karşılamış ve aralarındaki boy farkı objektiflere böyle yansımıştı.
Çok konuşulan bu fotoğrafın intikamını almaya çalışan Fransız Cumhurbaşkanı Hollande'nin objektiflere bakarak aldığı pozisyon dikkatlerden kaçmadı. Sürekli bir adım yükseğe çıkarak objektiflere bakan Hollande'nin bu tavrı 'Sarkozy'nin intikamı almak istedi' yorumlarına neden oldu.
Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın boyu 1.83 cm. Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin boyu 1.65. Francis Hollande'nin boyu da 1.70 cm.