Münevver Karabulut'un babası idam cezası gelsin dedi

süreyya

20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın Mersin'de vahşice katledilişi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Milyonlar korkunç cinayete karşı tepkisini dile getirdi. Öfke dalgasıyla birlikte "İdam geri getirilsin" tartışmaları da başladı. Siyasilerden de ardı ardına, "İdam tartışılabilir" mesajları geldi.

"AİLENİN ACISINI PAYLAŞIYORUM"

Bu tartışmalardan sonra, Çağdaş Ses gazetesi 2009 yılında yine benzer bir acıyı yaşayarak Türkiye gündemine oturan Münevver Karabulut'un ailesiyle kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Baba Süreyya Karabulut, Özge’nin ailesinin acısını paylaştığını, onları çok iyi anladığını belirtti.

BABA KARABULUT İDAM GERİ GELSİN DEDİ

Lise öğrencisi Münevver Karabulut'un 3 Mart 2009 tarihinde erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından hunharca öldürülmesi sonrası büyük acılar yaşayan baba Süreyya Karabulut, idam geri gelsin tartışmalarına destek verdiğini söyledi.

Süreyya Karabulut, "Özgecan Aslan cinayetini biz de büyük bir üzüntü ile öğrendik. Ailesinin acısını paylaşıyoruz. Onları bizden iyi kimse anlayamaz. İdam cezası tartışmalarına da kesinlikle katılıyorum. İdam cezası geri gelmeli. Başka aileler bu acıyı yaşamamalı. Özgecan’ın ailesini aramayı düşünüyorum. En kısa sürede kendilerine ulaşıp taziyelerimi bildireceğim" dedi.