Mustafa Sarıgül CHP yönetimine tepkili
İHA

Feriköy Necdet Kotil İlkokulu önünde yapılan mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

7’den 70’e alanı dolduran vatandaşlar Mustafa Sarıgül’e destek verdi. Mustafa Sarıgül, yaptığı konuşma sonrası vatandaşlarla beraber beyaz güvercin uçurdu.

"BEKLEMEKTEN VE BELİRSİZLİKTEN YORULDUK"

Mitingde konuşan Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi'nde asıl kırgınlığının parti yönetimine olduğunu belirterek, “İktidar bütün belediyelerde adaylarını açıklayıp, hızlı bir çalışma içerisine girerken ana muhalefet ne yazık ki seçimlere iki ay kala adaylarını hala açıklamadı, açıklayamadı. Bunu anlamak mümkün değil seçimlere 2 ay kalmış neden açıklanmıyor bunu kabullenmek mümkün değildir. Çalışma arkadaşlarımla bizler çalışmaktan bıkmadık ama beklemekten ve belirsizlikten yorulduk.

Mustafa Sarıgül'den CHP yönetimine tepki ViDEO

Mustafa Sarıgül CHP yönetimine tepkili

KILIÇDAROĞLU'NUN ETRAFINI ÇEVİREN KENE GİBİ CHP'Yİ YEMEYE ÇALIŞANLARDIR

Biz çalışmaktan yorulmayız çünkü çalışa çalışa kazanacağız. Bize reva görülen, çalışma arkadaşlarıma reva görülen vefasızlıktan usandım ve yoruldum. Kırgınlığım, üzgünlüğüm iktidar olmak istemeyen bugünkü Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminedir. Asla Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerime değildir bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Genel başkan Kılıçdaroğlu’nun etrafını çeviren kene gibi CHP’yi yemeye çalışanlardır.” dedi.

Mustafa Sarıgül CHP yönetimine tepkili

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)