Taner Yıldız: PKK yüzünden hizmet aksadı

TANER

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi’nin hazırladığı ‘Türkiye Enerji Raporu’nun Tanıtım’ toplantısına katıldı. Yıldız, toplantının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

"PKK TERÖRÜ YÜZÜNDEN HİZMET AKSADI"

PKK'nın enerji üretimi ve dağıtımına zarar verdiğini söyleyen Yıldız, “Oradaki yaşayan gerek Kürt gerekse Türk vatandaşlarımızın bu aksatılan hizmetlerden PKK’nın yaptığı terör hadiselerinden dolayı bizzat kendi hayatında bu hizmetlerin aksadığını görmektedir.

Taner Yıldız: PKK yüzünden hizmet aksadı VİDEO

"HDP'NİN CESARETİ VARSA PKK'YA SÖYLESİN"

Şu anda HDP'nin 'silahlar sussun, terör olmasın' cümlesini buradaki AK Parti ve hükümetimize söyleyeceğine eğer cesareti varsa PKK'ya söylemesi lazım. PKK'nın yaptıklarını kınaması lazım.

"HDP'NİN 7 HAZİRAN ŞİRİNLİĞİ SONA ERDİ"

HDP'nin 7 Haziran seçimlerinden önce yaptığı şirin gözükmelerin yüzündeki boyanın aktıktan sonra gerçek haline dönüştü. Bir terör dili haline dönüştü.

"EMANET OYLAR GİTTİ"

HDP’nin icraatlarının 2 ayda değiştiğini çok rahatlıkla görülüyor. İster erken seçim olsun isterse olmasın HDP'ye verilen emanet oyların önemli bir kesimin ortadan kalkacağına inanıyorum.

"VATANDAŞLARIMIZ PKK YÜZÜNDEN ELEKTRİKSİZ KALDI"

Hele hele 3 gün elektriksiz kalan vatandaşlarımızın da bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Taner Yıldız: PKK yüzünden hizmet aksadı