Tuğçe Kazaz'dan sosyal medya lincine cevap

Tuğçe Kazaz'dan sosyal medya lincine cevap

Katıldığı bir programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmasına faydalı olduğunu anlatan Tuğçe Kazaz, program sonrası sosyal medyada adeta linç edildi.

HAKKINDA EDİLMEDİK KÜFÜR KALMADI

Twitter'da cep telefonu numarası yayınlanarak taciz edildi. Sosyal medya hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi, namaz kıldığını açıkladığından beri Twitter'da hakkında edilmedik küfür, yapılmadık hakaret bırakılmadı.

IŞİD'DEN FARKINIZ NE?

Hacklenen Twitter hesabını geri alan Kazaz, eleştirenlere cevap verdi. Tuğçe Kazaz,"Twitterımı ele geçirmek isteyenler görmüşlerdir ki verilen numarayı ben kullanmıyorum. Boşuna aramanıza gerek yok. Söylediklerim kime neden dokundu da zorbaca hesabımı hackliyorsunuz. Senin ISID'den farkın ne? Tam da programda söylediğim gibi haçlı zihniyetinin güdülen kalıntıları. Artık sıkılmadınız mı insan zihinlerinin putlaştırdığı Atatürk'ü kendi çıkarlarınıza alet etmeye. Yaşasaydı önce sizi yok ederdi herhalde" dedi.

''PENSİLVANYA İLE BİRLEŞEN LAİKLER"

Kazaz açıklamalarına şöyle devam etti;

"Cahiliye döneminde gelen peygamberimiz (S.A.V) putları kaldırdı ama 21. Yüzyılda modernize ettiğiniz putlarınızdan sıkılmadınız mı? Sizi gidi Amerika'nın güdümünde olan Pensilvanya ile birleşen Antidemokratik laikler.

''TÜRKİYE'NİN PAÇASINDAN TUTUP AŞAĞI ÇEKMEKTEN VAZGEÇİN''

Bana Dünya'nın dört bir yanından linç kampanyası başlatan anti demokratik laikler mahalle baskısının timsalleri gibisiniz. Türkiye gelişmekteyken paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Var olmadığınız kimlik ezikliklerinizi bir de laiklik adı Altın'da ortaya çıkarıp insanları kandırmaya çalışmıyormusunuz.

Tuğçe Kazaz: Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum

''BENİM SÖZÜM SÜRÜNGENLERE''

Ama herseye rağmen bu linç kampanyasının karşısında gerçek iman sahiplerinin desteğine saygılarımı sunuyorum. Benim hedef aldığım laiklik değil, herkesten daha çok laikliği savunurum benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere, zaten onlarda kendini muhattap Alıp cevap veriyorlar. Ayrıca Namazın gizli kılınması gerektiğini savunanlara soruyorum bu kadar gizli olsa niçin camide cemaat ile kılınır.

"KILIÇDAROĞLU PENSİLVANYA'DA ÇİFTLİK KURSUN"

Hiçbir parti şemsiyesi Altın'da değilim fakat vicdanım varsa eğer dönüp sorduğumda insanlığa hizmet edenlerinde görmezden geleceğim sizin gibi kadırılıp taşlayacağımımı sanıyorsunuz. Tek taşlamam gereken sizin şeytanlarınızdır. Ey Kılıçdaroğlu sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok birleştiysen git kendine Pensilvanya'da çiftlik kur. En azından dizinin dibinde otur."

Tuğçe Kazaz'dan sosyal medya lincine cevap