MHP'li Yeniçeri: MİT tırlarının durdurulması vatan hainliğidir

yeniceri

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu 'Dinamit' programına konuk olan MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, paralel yapıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DEĞİŞİK HESAPLAR YÜZÜNDEN...

Mit tırlarının durdurulmasını 'Vatan hainliği' olarak değerlendiren Yeniçeri, "Ülkeniz üzerindeki değişik hesaplar yüzünden siz sürekli izlenirsiniz. Ajanlık ve istihbarat faaliyetleri bunun için vardır. Bugün paraleli kullanırlar, yarın marksistleri kullanırlar. Bunlar vardır ve olacaktır" dedi.

MİT tırlarının durdurulması vatan hainliğidir İZLE

MİT TIRLARININ DURDURULMASI VATAN HAİNLİĞİDİR

"Devlet içinde devlet olmaz" diyen Yeniçeri sözlerini şöyle sürdürdü; "Millet içinde millet olmaz, bayrak içinde bayrak olmaz. Kim ki devletin içinde bir devlet yapılanması meydana getiriyor; PKK gibi, paralel yapı gibi.. Bunlar yok edilmelidir ve yok edilecektir. MİT tırlarının durdurulması vatan haniliğidir. Bir devletin ortaya koymuş olduğu gizli politikalar vardır. Türkiye Cumhuriyeti, Teşkilatı Mahsusa'nın ürünüdür. Bunu kimse inkar edemez."

RASİM OZAN ALKIŞLADI

Özcan Yeniçeri'nin MİT tırlarıyla ilgili yaptığı açıklamayı, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı alkışlarken "Bu çok önemli. Bravo" dedi.