Habertürk'ün sprintiz haberi

Habertürk'ün sprintiz haberi

Habertürk bugünün en çok tartışılan haberine imza attı. AHT'den Eray Erollu imzasıyla verilen haberin metni sosyal medyada günün alay konusu oldu. Haberdeki öyküleme ve yaratıcılık incelenecek türden.. Habertürk striptiz kulüp yerine haberin bütününde sprintiz kullanarak dimağımıza yeni bir kelime kazandırdı.. Kullanılan bu kelime internet sözlüklerinde sayfalarca yer buldu.

İşte o haberin metni

Habertürk'ün sprintiz haberi

ASAYİŞ EKİPLERİ KULÜPTE

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler, Şişli'de İstanbul'un ilk ve tek sprintiz kulübünün fuhuşa aralık yaptığı istihbaratını aldı. Harekete geçen polis ekipleri minibüslerle Taksim Meydanı'na geldi. 3 dedektif, arkadaşlarının BMW marka araçlarına binerek sprintiz kulübünün önüne geldi.

Müşteri gibi içeriye giren polis memurları bir şişe viski siparişi verdi. Viskinin yanında envayi çeşit meze de masalarına kondu. Polislerden biri "Bu kadar mezeyi kim yiyecek" demesi üzerine garson "Bu masa kaliteli müşterilerimize aittir. Meze de damak tadınıza uygun. Emin olabirsiniz" yanıtını verdi.

PAZARLIK YAPTILAR

Polis memurlarından biri garsonu yanına çağırarak "Yan masadaki 2 mini etekli kadın ile onların ön masasında oturan transparan kıyafetli kadını yanımıza getir" diyerek cebine 100 TL bahşiş koydu. Kısa süre sonra masalarına gelen 3 kadın ile polislerden biri ilişki pazarlığına girişti.

BİZİMLE OLANIN ÖMRÜ UZAR

İyi derece Türkçe bilen kadınlardan biri "Sabaha kadar 1200'er TL talep ediyoruz. Sakın bizi Aksaray'daki kadınlarla karıştırmayın. Bizimle birlikte olan erkeğin ömrünü 3 ay uzar. Bir yıl da arkadaşlarına anlatır" yanıtını verdi.

STARTI VERDİ

Bu sırada kadınlara masalarındaki viski şişesinden birer duble dolduran polisler yanına meyve suyu da sipariş etti. Bu sırada polislerden biri dışarıda kendilerinden haber bekleyen deneyimli komiserlerini arayarak "Doğum günü hediyemi aldım. Şimdiden teşekkürler" diyerek baskının startını verdi.

3800 TL HESAP GELDİ

Polislerden diğeri de hesabı istedi. 3800 TL hesabı gören polis memuru "Burayı mı satın aldık" demekten kendini alamadı. Garsonun "Masada bir kuş sütü eksikti. Bir de Türk mankenleri güzellikleriyle çatlatacak kadınlarla eğlendiniz. Şimdi de çıkıp gidiyorsunuz. Yerinizde olmak isteyen binlerce erkek var. Bu hesap çok uygun. Aksaray'da bunun 2 katını öderdiniz" demekten kendini alamadı.

KADINLAR ÖZEL BÖLMELERDE SAKLANDI

Mekanın önüne gelen polis memurları içeriye koşarak girdi. Kadınlar birçok bölümden oluşan gece kulübündeki dolapların ve özel bölmelerin içine saklandı. Ancak polislerden kurtulamadı. Rus, Ukrayna, Moldova ve Belarus uyruklu 14 kadın ile sprintiz barın işletme müdürü gözaltına alındı.

SPRİNTİZ YAPSAM KALPTEN ÖLÜRSÜNÜZ

Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan biri şubeye götürülürken "Burada sprintiz yapsam kalpten ölürsünüz" demekten kendini alamadı. Bir başka kadın ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına elindeki çanta ile vurdu. Kadınların üzerinden yayılan parfüm kokusu tüm şubeyi kapladı.

BASKINLAR DEVAM EDECEK

Polis bir çok bölümden oluşan sprintiz barın özel müşterilerine özel yerde nefes kesen gösteri sunduklarını, buradaki erkeklerin istedikleri kadınla mekandan ayrıldıklarını belirtti. Polis, baskınların tüm İstanbul genelinde semt ayırımı yapmadan devam edeceğini, her türlü istihbarata açık olduklarını belirtti.