Hadise verdiği kilo başına 1000 TL ödedi

Hadise verdiği kilo başına 1000 TL ödedi

Aldığı kilolar magazin dünyasının diline düşünce zayıflamaya karar veren Hadise sıkı bir diyetle 50 günde 13 kilo verdi. Genç şarkıcı diyetisten olarak da Mehmet Ali Erbil'in eski baldızı Şeyda Coşkun'u seçti.

13 BİN TL ÖDEDİ

Bugün gazetesinin haberine göre; Aylık 9 bin liraya anlaştığı Şeyda Coşkun sayesinde zayıflayan Hadiseşu ana kadar diyetisyenine tam 13 bin lira ödeme yaptı. Yani genç şarkıcı verdiği her kilo için Coşkun'a bin lira ödedi.

EVİNE YEMEK GÖNDERDİ

Ünlü diyetisyenin Hadise'yle çalışma tarzı da Hollywood yıldızlarını aratmadı. Şeyda Çoşkun her gün Hadise'nin günlük tüm öğünlerini tabak tabak hazırlayıp şarkıcının evine gönderdi. Böylelikle kendisine hazırlanan programdan hiç çıkmayan Hadise de hızla kilo vererek, diyet listesine harfiyen uyabildi.

İŞTE 13 KİLO VEREN HADİSE

54 KİLOYA DÜŞTÜ

50 gün içerisinde 67 kilodan 54 kiloya düşen ünlü sanatçı Hadise, 5 yıl önce Türkiye'ye geldiğinde de 50 kilo olduğunu söylemişti.

İşte Hadise'nin zayıflama formülü 

*Her sabah 6'da kalkıyor ve mutlaka yarım saat yürüyüş yapıyor. 

*Bir sabah kahvaltıda yulaf, diğer sabah omlet yiyor. Aynı anda hem peynir, hem yulaf yemiyor. Yani karbonhidrat ile proteini asla karıştırmıyor.

*Bol bol sebze yemeği yiyor. Ve yanında mutlaka yoğurt tüketiyor. 

*Akşamları sadece ızgara et, balık yiyor.

*Ara öğünlerde ise ayran ve bitki çayları içiyor.