Halil Sezai: Kusasım var artık nefret ediyorum
İHA

İki şarkı arasında verdiği molada konuşan Halil Sezai, 15 Temmuz gecesi FETÖ üyesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara yönelik sokağa çıkın çağrısını hedef alarak şunları söyledi:

36 SENEDİR YAŞIYORUM; NE BİLİM, NE FELSEFE, NE SANAT DALINDA HERHANGİ BİR ŞEY GÖREMEDİM

"Bizim ne suçumuz var ben anlamadım. Yaklaşık 36 senedir yaşıyorum ne bir bilim, ne bir felsefe, ne bir sanat, ne bir spor dalında dünyada herhangi bir şeyde göremedim. Hiçbir şey göremedim ve bundan bıktım artık, sıkıldım, çok sıkıldım.

FARK ETMEZ BUNUN ADI AKP, RTE. ŞAHSIM OLARAK BUNDAN KUSASIM VAR

Sizin kendi kendinizi beslediğiniz, riyakarlık yaptığınız, gemiler aldığınız, inanılmaz şekilde orada bir sürü, bir sürü şeyler götürdüğünüz, kayırdığınız, akrabalarınızı koyduğunuz, fark etmez bunun adı AKP, RTE. Hiç fark etmez yani biri birine, biri diğerine, al birini vur ötekisine. Şahsım olarak bundan kusasım var, artık nefret ediyorum"

Halil Sezai: Kusasım var artık nefret ediyorum

TEPKİ YAĞDI

Alkolün su gibi aktığı konserde şarkıcının sosyal medyada paylaşılan konuşmalarına tepki yağdı.

HAİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA DA TWEET ATMIŞTI

Halil Sezai, hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları demokrasiye sahip çıkmaları için sokağa davet etmesinin ardından attığı tweetinde, "Bu memlekette polis var, meclis var, yargı var! Millet sokağa çıkıp askerle mi çatışsın? Bu nasıl mantık? Derdiniz ne? Bu nasıl Çağrı" ifadelerini kullanmıştı. Sezai, bir süre sonra bu paylaşımı silmişti.

Halil Sezai: Kusasım var artık nefret ediyorum

Halil Sezai ve Zehra Kaya 15 gün sonra boşandı haberiHalil Sezai: Kusasım var artık nefret ediyorum
Şarapçı Halil Sezai haberiHalil Sezai: Kusasım var artık nefret ediyorum
Halil Sezai: Don giymeyi sevmiyorum haberiHalil Sezai: Kusasım var artık nefret ediyorum

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)