Çocukları otobüsten atan şoför görevden alındı
İHA

Bursa'da üstü ve ayakkabıları kirli olan bir çocuk, otobüse binmek istedi.

Kartını okutan çocuk, daha sonra içeri doğru yürümeye başladı. Bu sırada otobüs şoförü, ayağındaki çamurun otobüse yayıldığını düşünerek talihsiz çocuğu, otobüsten aşağıya indirdi.

Durumu fark eden yolcular, şoföre tepki göstermeye başladı.

BOĞMAYA KALKTI

Bir yolcunun ise kaydettiği görüntülerde, otobüs şoförü bir yolcunun üzerine yürüdü. Yanına bir yakınını alan şoför, yolcuyu darbetti, hızını alamayınca ise boğazını sıkarak boğmaya kalktı.

Halk otobüsü şoförü üstü kirli çocuğu indirdi ViDEO

TARTIŞMA ÇEKİRDEKTEN ÇIKTI ŞOFÖR GÖREVDEN ALINDI

Olayın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya mecraları ve basın yayın organlarında 'Özel halk otobüsünde ayağı çamurlu olduğu iddiasıyla otobüsten indirilen çocuk' şeklinde kamuoyuna yansıyan konu tamamı ile yanlış aksettirilmiştir. Konu, iki gencin özel halk otobüsünde çekirdek kabuklarını yere atmasından kaynaklanmış, yolcuların kendi aralarındaki tartışmaya otobüs şoförünün de müdahalesiyle istenmeyen boyuta uzanmıştır. Ancak şoförün olaya müdahale tarzını asla tasvip etmiyoruz. Şiddetin hiçbir türüne asla taviz veremeyeceğiz için otobüs şoförü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Çocukları otobüsten atan şoför görevden alındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)