Halk otobüsü TEM'de alev alev yandı

Ümraniye Tem Otoyolu'nda özel halk otobüsünde yangın çıktı. Yanan otobüste en az 4 yolcunun hayatını kaybettiği belirtilirken, bazı yolcular da yaralandı.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Edinilen bilgilere göre olay Tem Otoyolu Hekimbaşı bölgesinde meydana geldi. Otoyolda seyir halindeki özel halk otobüsünde ne olduğu anlaşılamayan bir nedenle yangın çıktı. Dtobüsün şoförü Abidin Arslan, aracı sağ taraftaki bariyerlere çarparak durdurdu ve kapıları açarak yolcuların inmesini sağladı. Çarpmanın etkisinden yaralananlar, dumandan etkilenenler oldu. Yaralılar Ümraniye ve Beykoz Devlet Hastanelerine kaldırıldı.Yangında ilk belirlemelere göre 4 yolcu yaşamını yitirdi. İtfaiye ve polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Halk otobüsü TEM'de alev alev yandı İZLE

Halk otobüsünde yangın: 4 ölü İZLE

OTOBÜSTE İKİ PATLAMA OLDU

Olay sırasında otobüsün içinde olan yolculardan biri dehşet anlarını anlattı. Annesi ve yengesiyle birlikte otobüste olduklarını ifade eden yolcu "Annem camdan fırladı. Ben de ön camdan yola düştüm. Yengem içerde kaldı. Onu çıkarmak için otobüse koştum bu sırada ikinci patlama oldu. Tekrar yola düştüm, yengem içerde kaldı kurtaramadım. İkinci paTlamadan sonra otobüs kül oldu" dedi.

Halk otobüsü TEM'de alev alev yandı

Halk otobüsü TEM'de alev alev yandı