Hande Yener etek altından çekim yapan muhabiri azarladı İZLE

Gümbet Pasha Club'te konser veren Hande Yener, tatilcileri coşturdu. Yaklaşık iki saat süren konserde 'Ya ya ya', 'Acele etme', 'Kırmızı', 'Aşkın ateşi' adlı şarkılarını seslendiren Yener, sahne performansıyla beğeni topladı. Konsere ilgi yoğun olunca kulüp kapılarını erken kapmak zorunda kaldı. Sanatçının bazı hayranları konsere giremedi.

Hande Yener etek altından çekim yapan muhabiri azarladı İZLE

Hande Yener etek altından çekim yapan muhabiri azarladı İZLE

''ÇARŞAF GİYMEM GEREKİYOR BENİM''

Giydiği elbise ile yürek hoplatan Yener'e dansçı kızlar eşlik etti. Sahnenin kenarında bir kişinin alttan çekim yapması üzerine sinirlenen Yener, tepki gösterdi. Serbest muhabir olduğu öğrenilen bu kişiyi azarlayan Hande Yener,'' Ama ordan çekersen çarşaf giymem gerekiyor benim'',"Ayıp ama değil mi, ayıp" dedi. Bunun üzerine bir süre sonra bu kişi, mekan görevlileri tarafından dışarıya çıkarıldı.

Sevilen şarkısı 'Romeo'yu seslendiren Yener, hayranlarına kilo alıp almadığını da sordu. Sahnede yerinde duramayan Yener, takılarıyla dikkat çekti. Konseri izlemeye gelenler arasındaki Türk Pop ve Latin müziğinin sevilen ismi Ege'yi sahneye çağıran Yener, birlikte 'Yaz aşkı' adlı şarkıyı söyledi.

Hande Yener kimdir
Hande Yener haberleri