Hande Yener'in 2.5 yıla kadar hapsi istendi

Yonca Evcimik ile Hande Yener arasındaki çalıntı kavgası mahkemeye taşındı. Kavga, Evcimik'in Yener ile Berksan'ın düet yaptığı "Haberi Var mı?" şarkısının kendi şarkısı "Yallah Sevgilim"in kopyası olduğunu iddia etmesiyle başladı.

Hande Yener'in 2.5 yıla kadar hapsi istendi

"ORİJİNALİNİ DİNLEYİN ARKADAŞLAR"

Hande Yener'in Harbiye Açıkhava Konseri'nde söylediği şarkıyı dinleyen Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından "Yallah Sevgilim" adlı şarkının linkini verip "Haberi Var mı?'nın orijinalini dinleyin arkadaşlar" şeklinde yorum yaptı.

"FULL ALBÜM ARAK"

Hande Yener ise Evcimik'e ait "Yonca Evcimik 15" adlı albümdeki "Burası İstanbul" şarkısının çalıntı olduğunu öne sürerek "Full albüm arak" ifadelerini kullandı. Yonca Evcimik, Yener'in bu sözlerini savcılığa taşıdı ve kendisine hakaret edildiğini öne sürdü. Hande Yener hakkında soruşturma başlatıldı.

Hande Yener'in 2.5 yıla kadar hapsi istendi

2,5 YIL HAPİS İSTEMİ

Hande Yener ifadesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden attığı mesajda herhangi bir hakaret kastının olmadığını, Yonca Evcimik'in bu durumdan nasıl hakaret kastı çıkardığını anlamadığını ifade etti. Yürütülen soruşturma sonunda Hande Yener, hakkında dava açıldı. "full albüm arak" ifadesinin hakaret niteliği taşıdığı iddia edilen iddianamede, ünlü şarkıcının 2.5 yıla kadar hapsi isteniyor. Yener, ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak