Hatem Yavuz'dan Ivana Sert'e mektup

Hatem Yavuz'dan Ivana Sert'e mektup

Ivana Sert'in eski sevgilisi Hatem Yavuz, ünlü İkoncan'a sosyal medyadan seslendi.

Hatem Yavuz, Ivana Sert'e yazdığı mektubu Facebook'tan yayınladı. 31 Mayıs gecesi Facebook sayfasına yüklediği mektubu bir gün sonra da kaldıran Yavuz, yazdığı mektupla Ivana Sert'e "Evlen benimle" diyor. Hatem Yavuz, sadece mektup yazmakla kalmadı Ivana Sert ile çıktıkları tatilden fotoğraflar da paylaştı.

İşte sayfası İvana Sert fotoğraflarıyla dolu olan Hatem Yavuz'un mektubu:

SÖYLE BANA IVANA NEREDE HATA YAPTIK

''Söyle bana İvana nerede hata yaptık. Yıllar önce güzel bir iş ortaklığına başladık. Senin evliliğin kötüye gitmeye başladı. Hiçbir neden yokken ismimiz gereksiz bir skandala karıştı. Sana yapılan şeytancaydı. Bunu görünce seni korumam gerektiğini anladım. Sana maddi ve manevi olarak her şekilde destekledim, yanında oldum...

Hatem Yavuz ve Ivana Sert

Seni biraz değiştirip dünyayı benim gözlerimle görmeni istedim. 25 Ekim 2011'de denemeye karar verdim. Senin doğum gününde... Hatırlıyor musun? Karşına dikildim ve sana bir zarf uzattım. Bu zarfı arkadaşlarının önünde 'bu ne' diye açtın. "'İvana sen 5 bin kişilik sosyeteyi bırak 75 milyona odaklan. Depremin olduğu Van'a git' İhtiyacı olanlar için Kızılay'a 2 bin 500 kişilik kışlık kıyafet gönderdim. Sen oraya gittin ve başardın. Benim Afrika'da halen yaptığımı sen Van'da yaptın.

SENİN BENİ ASLA BIRAKMAYACAĞINA İNANDIM

24 Ekim 2012 de Afrika Kenya Sanburu gittik. Ertesi gün kabilelerle doğum gününü kutladık. Ben sana karşı gerçek derin ve dürüst hisler beslemeye başladım. Sen de... Biz bir olduk.. Sen sol oldun ben sağ. Senin beni asla bırakmayacağına inandım. Çünkü sen bana "benim hayal ettiğim her şeysin ve ötesisin" dedin. Gezdiğimiz dünya nasıl? Benzemiyor değil mi İstanbul'daki hayatımıza.. Neredeyse her ay bir seyahate gittik. O kadar mutluyduk ki aşkımızı ailemize arkadaşlarımıza özellikle de birbirini ve bizi çok seven çocuklarımıza açıklama kararı aldık. Bu beni ağlatıyor.

BİZ İKİZ GİBİYİZ

Çocuklarımız kardeşten öte. Çok ortak zevklerimiz var bir ikiz gibiyiz. Ama Türkiye - İstanbul bizim özgürlüğümüz için bir hapishane oldu. Sen toplumun ne diyeceğimden topluma ne diyeceğinden korkuyordun. Öyle ki bir kaçak gibi yer altına saklandık. Sen ünün arttıkça endişe etmeye paronayak olmaya başladın. Aynı zamanda birbirimizi kırmaya ve kaba olmaya başladık. Aşk ve güven bizi birlikte tuttu. Birbirimizi çok daha derin derin sevmeye başladık, huzursuzluğumuz da arttı. Bu buz dağını kırmaya istedim. Ve sonunda dayanamayıp dedim ki ... ilişkimiz açıklayalım. Evlen benimle...''

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞLARDI

İşadamı Yurdal Sert eşi İvana Sert'e 2011'de boşanma davası açarak 'Eşim beni ortağım Hatem Yavuz'la aldatıyor' demişti. Bu iddia o dönem hem İvana hem de Hatem tarafından yalanlandı.

Hatem Yavuz'dan Ivana Sert'e mektup

Hatem Yavuz'dan Ivana Sert'e mektup