Hatice Şendil: Matematiği iyi olan oyuncular başarılıdır

Hatice Şendil

'Kaderimin Yazıldığı Gün’ün başrol oyuncusu Hatice Şendil, özel bir kanala röportaj verdi. Kısa süre önce Burak Sağyaşar’la dünyaevine giren Hatice Şendil, kına gecesinde, dizide canlandırdığı 'Elif’ karakterinin elinde kına olmaması gerektiği için eline fazla kına yakamadığını anlattı. Oyunculuk hakkında da açıklamalarda bulunan Şendil, "Matematiği iyi olanın oyunculuğu da iyidir" dedi.

"BERGÜZAR ÇOCUKLUK ARKADAŞIM"

Bergüzar Korel ile çocukluktan arkadaş olduklarını söyleyen güzel oyuncu, "Çok garip bir durum ama ikimiz de aynı mesleği yapıyoruz. Mesleğin aynı dallarında başarı ile devam ediyoruz. Birbirimizin en özeline, birbirimizin gönlünün en ince detaylarına kadar biliriz. Birbirimizin gözünün içine bakar, birbirimizi anlarız."

Hatice Şendil, canlandırdığı 'Elif’ karakteri ile kendisini karşılaştırırken, "Ben öyle durumda olsam orta yolu bulmaya çalışır, Elif gibi yapardım. Sevdiğim adamı asla bırakmazdım. Aşkıma sahip çıkardım" diye konuştu. Hatice Şendil, 2001’de normalde yapmayacağı bir girişimle başvurduğu güzellik yarışması ile Miss Europe yarışmasında 3’üncü olduğunu anlatırken, bu sonuçları sürpriz olarak değerlendirdi. Şendil, "Bunun kariyerim için bir faydası olmadı. Çünkü benim o dönemden sonra 5 yıl okul sürecim vardı ve iş ile ilgili bir durumum yoktu, zaten çalışmadım" dedi.

"MATEMATİĞİM İYİDİR"

İşletme alanında üniversite eğitimi gördüğünü hatırlatan Hatice Şendil, bir soru üzerine "Matematiği çok iyi oyuncular iyi oyuncudur diyebiliriz" iddiasında bulunurken, şunları ekledi:

"ANALİTİK BİR ZEKAM VAR"

"Benim duygusal tarafımın yanında analitik bir zekam var. Mantığıma da çok güvenirim. Eğitimim biraz ailemin isteği biraz da çevremdeki insanların desteği sonra o dönemin şartları ile birlikte başka bir şey okudum. Ama onu okurken bile içimde böyle bir yeteneğim olduğunu biliyordum. Eğitim gördüğüm alanı ve içimdekini buluşturabildiğim ve başarabildiğim için çok mutluyum."