Hikmet Karaman 30 yıllık eşinden boşandı

Hikmet Karaman

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın eşi ve 3 çocuğunun annesi Reşide Karaman, evine bakmadığı gerekçesiyle ünlü teknik adam hakkında 50 bin liralık tedbir nafakası davası açtı. Bu suçlamaya Hikmet Karaman’ın yanıtı ise karısına boşanma davası açmak oldu. Boşanmak istemeyen ve eşinin başka bir kadından çocuğu olduğunu öne süren Reşide Karaman, 30 milyon lira tazminat istedi. Mahkeme kadının istememesine rağmen çifti boşadı, teknik direktör Karaman’ın ise 30 yıllık eşine 300 bin lira tazminat ile aylık 7 bin lira nafaka ödemesine karar verdi

Hikmet Karaman'ın eşinden şok suçlamalar TIKLA İZLE

SÜREKLİ ALDATILDIĞINI İDDİA ETTİ

İlginç boşanma süreci, Hikmet Karaman’ın eşi Reşide Karaman’ın para sıkıntısı çektiği gerekçesiyle kocasına tedbir nafakası davası açmasıyla başladı. 30 yıllık eşinin eve gelmediğini, çocuklar ile kendisinin maddi gereksinimlerini karşılamadığını ileri süren Reşide Karaman, kendisini sürekli aldattığını iddia ettiği kocasının başka bir kadından çocuğu olduğunu savundu. 48 yaşındaki Reşide Karaman bu durumu öğrenmesi üzerine 2005 yılında boşanma davası açtığını, eşinin yalvarmaları üzerine vazgeçtiğini öne sürerek, 3 çocuğunun alıştıkları standartlarda yaşamaları için 50 bin lira tedbir nafakası talep etti.

Eşinin tedbir nafakası istemine Hikmet Karaman’ın cevabı boşanma davası açmak oldu. Reşide Karaman, mahkemeye boşanmak istemediğini bildirdi ve davanın reddini istedi. 2 yıl süren boşanma davasında Reşide Karaman, 10 milyon lira maddi, 20 milyon lira manevi tazminat talep etti.

"KIZLARI YAŞINDAKİ  KADINLARLA AŞK YAŞIYOR"

Reşide Karaman, "Dava kötü niyetlidir. Kimse kendi kusuruna dayanarak hak iddia edemez.

Hikmet'in hayatı dallas gibi. Her deplasmanda aldatıldım. Beni aldatan ve gayri meşru çocuğu olan kendisidir. Bununla da yetinmeyip kızları yaşında kadınlarla samimi pozlar vererek onurumu ayaklar altına almıştır. Zina yasası geri gelsin. dedi.

"BAŞKA BİR KADINDAN ÇOCUĞU VAR"

Çiftin 30 yaşındaki kızları Bengü Kübra Taş, tanık olarak verdiği ifadesinde babasının annesiyle ilgilenmediğini, “Başka bir kadının varlığını, hatta ondan çocuğu olduğunu öğrendik” dedi.

"ANNEME ŞİDDET UYGULARDI"

20 yaşındaki Bera Karaman da eve hiç gelmeyen babasını bir yabancı gibi gördüğünü kaydederek, “Ufak şeylerden kavga çıkarıp anneme şiddet uygulardı. ‘Sen kadın mısın’ diye küfür ediyordu. Kazancı çok iyi olmasına rağmen anneme çok zor para veriyordu. Annem geçinmek için para isterken adeta yalvarıyordu” şeklinde konuştu.