Hükümlüler okul boyayarak cezalarını çekti
ensonhaber.com

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne bağlı 19 hükümlü, cezalarını sömestir tatilinde okulları boya-badana ve tadilat çalışması yaparak çekti.

BAKANLIKLAR ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Hem okulumuzu ziyaret ediyoruz hem de okulumuzda denetimli serbestlik hükümlüleri tarafından işleri yerinde görüyoruz. Geçtiğimiz ay içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Adalet Bakanlığımız arasında bir protokol imzalanmıştı. Bu protokol doğrultusunda da artı denetimli serbestlik hükümlülerince bu tür işlerin yapılması öngörüldü. Bizde bu çalışmaları yerinde gördük."dedi.

Hükümlüler okul boyayarak cezalarını çekti

19 HÜKÜMLÜ ÇALIŞTI

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Niğde’de 19 hükümlünün okulların boya-badana ve tadilat çalışmalarını yaparak, hem cezalarını infaz ettiklerini hem de kamu yararına çalıştıklarını belirterek, "Değirmenli Atatürk  İlkokulu'nda ve Niğde merkez Muhsin Yazıoğlu Ortaokulu'nda çalışmalar yapıldı. 19 hükümlümüz bu çalışmalarda yer aldı. Hem cezalarını infaz ettiler hem de  kamuya yararlı iş maiyetinde okulların tamiratlarında görev yaptılar. diye konuştu.

Hükümlüler okul boyayarak cezalarını çekti