Hülya Avşar: Dayak konusunda kadınlar kaşınıyor

Hülya Avşar: Dayak konusunda kadınlar kaşınıyor

ENSONHABER.com/ DETAY "8 Kadın 8 Hayat" projesi için şiddet gören kadınlara dikkat çekmek amacıyla Mehmet Turgut'a poz veren 8 ünlü isimden biri olan Hülya Avşar bu projede olabilecek en son isimlerden biri, zira Hülya Avşar "Kadınlar bazen kaşınıyor, akıllı kadın dayak yemez" diyerek marjinal olmak ya da dikkat çekmek adına kadına şiddeti mazur gören biri..

AYŞE PAŞALI APTAL MIYDI?

Bu durumda sormak lazım! Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hayatını kaybeden ve Hülya Avşar'ın özel makyajla yerine geçtiği Ayşe Paşalı kaşınmış mıydı? Ya da aptal mıydı?

8 ÜNLÜ İSİMDEN ÖZEL POZLAR

"8 Kadın 8 Hayat" projesi için 8 ünlü isim bir araya geldi. Şiddet gören kadınların işlendiği "O ben olabilirdim" isimli projede sanatçılar özel makyajla tanınmaz hale geldi. Mehmet Turgut'un fotoğrafladığı projede Hülya Avşar, Bergüzar Korel, Nur Fettahoğlu, Burcu Esmersoy, Meltem Cumbul, Ezgi Mola, Dolunay Soysert ve Songül Öden özel makyaj ve kostümlerle hayatını kaybeden 8 kadının yerine geçti.

"AKILLI KADIN DAYAK YEMEZ"

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir kermes çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, elde edilen gelirin "Aile İçi Şiddete Son" kampanyasına aktarılacağını belirtti. Avşar, kadına şiddet konusunda ise şöyle konuştu:

"Sadece erkekler dövüyor diye bir şey yok, kadınlar dayak yiyor gibi geliyor bana. Kadının kaşınanı var, kaşınmayanı var, haksız yere dayak yiyeni var. Dayak konusunda bazı kadınlar hafif kaşınıyor. Adamı tahrik ediyorlar. Akıllı kadın dayak yemez"