İbrahim Kalın: EYT ve af gündemimizde yoktu
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu...

İbrahim Kalın: EYT ve af gündemimizde yoktu

"EYT VE AF GÜNDEMİMİZDE YOK"

Binlerce mahkum ve yakınlarını ilgilendiren af yasası ve emeklilik için gün sayanları ilgilendiren EYT hakkında sorulan soruya cevap veren İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada, "Af konusu gündeme gelmedi. Adalet Bakanımızın bugün yaptığı sunumda yoktu. TBMM çatısı altında değerlendirebilirler. Bugün vatandaşın daha etkin ve kısa sürede yargıda netice almasını sağlayacak düzenlemeler gündemdeydi. Emeklilikte yaşa takılanlar da gündeme gelmedi." ifadelerine yer verdi.

İbrahim Kalın'ın açıklamasından satır başları:

TEYAKKUZ HALİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR

"Barış Pınarı Harekatı, Kuzey Suriye'de bir terör koridoru hatta bir terör devleti kurmayı hedefleyen amaçları ortadan büyük oranda kaldırmıştır. Bu terör koridoruna çok ciddi bir darbe vurulmuştur ama teyakkuz halimiz devam etmektedir. Teröristlerin niyetlerinden kolay kolay vazgeçmeyeceğini biliyoruz.

KARA PROPAGANDAYA DİKKAT!

Barış Pınarı Harekatı'nın başarısını gölgelemeye yönelik kara propaganda faaliyetlerine karşı herkesin çok dikkatli olması gerekiyor.

ABD ZİYARETİ DEĞERLENDİRMEMİZ DEVAM EDİYOR

(ABD ziyareti) Bu ziyaret Sayın Trump’ın daveti üzerine planlandı. Cumhurbaşkanımızın bir ziyaret talebi söz konusu olmamıştır. Ziyaretin olup olmayacağına dair değerlendirmemiz devam ediyor.”