Özgecan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Özgecan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye'nin konuştuğu cinayette Özgecan'ın son saatlerine dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Cnntürk'ten Ezgi Cankurtaran'ın ulaştığı görüntülerde, Özgecan'ın Tarsus'taki bir alışveriş merkezinden çıkışı kameralara yansıyor. Ayrıca, Özgecan'ın katillerinin cansız bedeni yok etmek için, bir istasyondan benzin almaları da görüntüler arasında.

MİNİBÜSE BİNME ANI GÖRÜNTÜLERDE

İlk görüntü Özgecan ve arkadaşının olaydan önce bulunduğu alışveriş merkezine ait. Özgecan öldürülmeden sadece bir kaç saat önce... Arkadaşıyla beraber alışveriş yapıyorlar, vakit geçiriyorlar. Ardından çıkışa yöneliyorlar sonra vazgeçip ufak bir kararsızlıktan sonra tekrar içeri giriyorlar. Bir kaç dakika sonra da saat 20:30 sularında oradan ayrılıyorlar. Minibüse binmesi de yansıyor kameralara Özgecan'ın. Alışveriş merkezinin önünden biniyor.

Özgecan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

KATİLİN BENZİN ALMA ANI

Ardından katil zanlısı Suphi Altındöken'in yardım istediği arkadaşı yine katil zanlısı Fatih Gökçe'nin akaryakıt istasyonundan bidon ile benzin alması... O anı da saniye saniye kaydediyor istasyonun kamerası. Kameranın saati yarım saat geride. Yerel saate göre 22:40'da beyaz araç yanaşıyor pompaya. Fatih Gökçe arabadan iniyor, bidonu uzatıyor. O sırada akaryakıt istasyonunda bir de sigara yakıyor. Parayı uzatıp benzini alıp oradan uzaklaşıyor.

ÖZGECAN'IN KATLEDİLDİĞİ YERDE HİÇBİR KAMERA YOK

Özgecan Aslan'ın cansız bedeninin bulunduğu alanda hiçbir kamera yok. Ancak bu anlardan bir süre sonra o minibüs tarsus sokaklarını adeta turluyor. Oradan oraya gidiyor, aynı yollardan geçiyor. Hatta karakolun önündeki yolu bile kullanıyor. Saat 23:44 itibariyle de görüntülerden çıkıyor. Olay günü kameralara böyle yansıyor. Şimdi iddianame hazırlanma sürecinde üç katil zanlısı da canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme suçundan cezaevinde.