Acun'un gözde yarışmacısından aylardır haber alınamıyor

erd

Kütahya’nın Simav İlçesi’nde yaşayan ve 2010 yılında katıldığı ’Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında finale kadar yükselen, geçen Mayıs’tan itibaren kayıplara karışan 38 yaşındaki Mustafa Erdem’in ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

AYLARDIR KAYIP

Geçimini çöplerden hurda toplayarak sağlayan ilkokul mezunu Mustafa Erdem, geçtiğimiz 6 Mayıs’ta, bir işi olduğunu söyleyip, saat 18.00 sıralarında evinden ayrıldı. Baba Mehmet Erdem gidebileceği yerlere baktı, ancak kendisine ulaşamadı. Bekar oğlunun telefonlarına da haber vermemesi üzerine baba Erdem, soluğu polis ve savcılıkta alarak kayıp, başvurusunda bulundu.

Mustafa Erdem - Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı Final İZLE

''ÖLÜSÜNDEN YA DA DİRİSİNDEN HABER BEKLİYORUZ''

Mustafa Erdem’in babası Mehmet Erdem, "Bugüne kadar ne ölüsünden ne de dirisinden bir haber çıkmaması bizi kahrediyor. Gözümüzün yaşının silinmesi için devletimizden yetkililerden ölüsünün veya dirisinin bulunmasını istiyor ve bekliyoruz" dedi.

''MUSTAFA'NIN KİMSEYE ZARARI DOKUNMAZDI''

Gözü yaşlı anne 65 yaşındaki Fadime Erdem, "Oğlu Mustafa’nın kimseye bir zararı dokunmazdı. Kendi halinde bir yaşam tarzı vardı. Bir yere gideceği zaman bize mutlaka haber verirdi. Hayatından endişe ediyoruz. Cumhuriyet Savcılığı’na, polis ve jandarmaya bildirdik. Tüm aramalara rağmen izine rastlanmadı. Mustafa’mı gören varsa Allah aşkına bize bildirsin" diyerek gözyaşı döktü.

ACUN'UN GÖZDELERİNDEN BİRİYDİ

Mustafa Erdem, 2010 yılında Show TV’de yayınlandığı sırada Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Ali Taran’ın jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz’e çıkıp büyük başarı elde etmişti. Finale kadar yükselen Erdem, karnından konuşma, gözlerini fırıldak gibi çevirme, bir kova içinde iki madeni parayı ters yönlerde döndürme, altı basamaklı iki sayıyı birbiriyle kafadan çarpma, vücudunu değişik şekillere sokma gibi çok farklı yetenekleriyle hem Acun Ilıcalı'nın hem jüri üyelerinin hem de seyircilerin büyük ilgisini çekmişti.

Acun'un gözde yarışmacısından aylardır haber alınamıyor