Antakya çevre yolunda kaza: 20 yaralı
- 13.09.2014 - 13:32

Bugün sabah saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç sürücüsünün şerit değiştirmek istemesi sonucu meydana gelen olayda, şerit değiştirmek isteyen ticari araca arkadan gelen ve Hatay’da yapılacak aba güreşlerine katılmak üzere Gaziantep’ten gelen sporcuları taşıyan servis minibüsü çarptı.
OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ
Servis minibüsüne arkasından gelen TIR, TIR’a da plakası henüz belirlenemeyen bir ticari araç çarparken, kazaya karışmamak için direksiyon kıran plakalı ticari taksi ise refüje çıkarak durabildi. Bir anda can pazarına dönen kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kaza yerine gelen ambulanslarla yaralılar Antakya Devlet Hastanesi başta olmak üzere bölgedeki diğer hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu bir süre trafiğe kapatırken, kazanın oluş nedeniyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.