Esrar yetiştiren baba ve 2 oğlu gözaltına alındı
Bursa’nın Orhaneli ilçesinde evlerinin bahçelerinde esrar yetiştirdikleri belirlenen baba ve 2 oğlu jandarma tarafından gözaltına alındı.
- İHA
- 15.07.2016 - 16:10

Bursa'da İ.K. isimli kişinin uyuşturucu madde üretip sattığı bilgisine ulaşan Bursa İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ile Orhaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İ.K.'ye ait eve baskın yaptı.
ELE GEÇİRİLENLER
Evde yapılan aramalarda bahçede fasulyelerin arasına ekilmiş 666 kök kenevir bitkisi ile aynı bölgede bulunan kulübe önünde bulunan ceviz ağacının dallarında ve fasulye tarlası içerisinde kurutulmaya bırakılmış 164,760 gram kubar esrar, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve 7 adet fişek ele geçirildi.
BABA VE 2 OĞLU GÖZALTINDA
"Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak" suçundan gözaltına alınan baba İ.K. ile oğulları A.K. (30) ve M.K. (17) adliyeye sevk edildi.