Gelin arabasına sahte plaka cezası
ensonhaber.com

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği sahte plaka denetlemesine polis ekibi, plakası kapalı giden gelin arabasını durdurdu.

GELİN ARABASINA 412 TL CEZA

Gelin arabasını kullanan damat Hakan Sönmez'e 412 TL para cezası kesildi. Polis ekiplerini karşılarında gören damat ve gelin kısa süreli şaşkınlık geçirdi.

Gelin arabasına sahte plaka cezası

KIRMIZI KALP CEZAYA NEDEN OLDU

Yaklaşık 1.5 saat süren ve 15 trafik polisi ile Samsun Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Akar'ın da katıldığı denetlemedye plakası 'Kübra-Hakan' yazısı ve kırmızı kalp ile kapatılan gelin arabası da takıldı.

Gelin arabasına sahte plaka cezası VİDEO

''YASAK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM''

Araç sürücü damat yanında oturan gelin ile birlikte polislerden olanları anlamaya çalıştı. Polis, damat Hakan Sönmez'e plakayı kapatmasından dolayı 412 TL para cezası kesti. Plaka kapatmanın yasak olduğunu bilmediğini ifade eden damat Hakan Sönmez, "Plaka kapatmanın yasak olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. Kuaföre yeteşeceğiz" dedi.

Gelin arabasına sahte plaka cezası

29 ARACA 'APP' PLAKA CEZASI

Denetlemede araçlarda özellikle 'APP' olarak bilinen aksesuar amaçlı kullanılan sahte ve mühürsüz plakalar üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, 29 otomobil sürücüsüne toplam 11 bin 948 TL para cezası kesti.

Gelin arabasına sahte plaka cezası