Hadımköy'de fabrika yangını
ensonhaber.com

İstanbul Hadımköy'de fabrikada çıkan yangına müdahale için bir çok ilçeden itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Fabrikada meydana gelen patlamalar nedeniyle yangın kontrol altına alınamıyor.

YAPI KİMYASALLARI ÜRETİYORDU

Arnavutköy Hadımköy'de yapı kimyasalları üreten 3 katlı bir fabrikada saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki yangına müdahale için birçok ilçeden itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

Hadımköy'de fabrika yangını

PATLAMA MEYDANA GELDİ

Yanan fabrikada zaman zaman patlamalar meydana geldiği belirtiliyor.
Fabrikadan yükselen dumanlar adeta gökyüzünü kaplardı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sürerken gökyüzünü kaplayan dumanlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan görüntülendi. Fabrikada meydana gelen patlamalar nedeniyle yangın kontrol altına alınamıyor.

Hadımköy'de fabrika yangını

"YARALI VEYA CAN KAYBI YOK"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "3 katlı yaklaşık 10 bin metrekarealan üzerine kurulu bir kimyasal fabrikasındaki yangına; Hadımköy, Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Beylikdüzü, Bakırköy, Çatalca, Mimarsinan, Bahçeşehir, Sultangazi, Fatih, Şişli ilçelerdinden 40 araç, 129 personel müdahale etmektedir. Yaralı veya can kaybı yoktur." denildi.

Hadımköy'de fabrika yangını

Hadımköy'de fabrika yangını