İstanbul'da parktaki bankların parçalarıyla mangal yaktılar
İHA

İstanbul'un Ümraniye ilçesi İnkılap Mahallesinde bulunan Hüseyin Kaplan parkında bir araya gelen bir grup çocuk, burada bulunan çardakları kırdı.

Kırdıkları çardaklardan aldıkları tahta parçalarıyla ateş yakan gurup, mangal yaptı.

"ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM"

Görüntüleri twitter hesabından paylaşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Parklardaki kamelyaları kırarak mangal yapmak mı? Ah çocuklar, bu görüntüleri paylaşmayı asla istemezdim ama bilinsin ki kamera sistemlerimiz sayesinde parklarımız 7/24 izleniyor ve kayıt ediliyor" diyerek paylaştı.

Ailelere seslenmeyi de ihmal etmeyen Başkan Yılmaz, "Çocuklarımızı seviyoruz, çocuklarımıza sahip çıkalım. Parkalarımıza sahip çıkalım. Devletimizin malını koruyalım bu parklar Ümraniye’deki çocuklarımızın yaşam alanları" dedi.

İstanbul'da parkdaki bankların parçalarıyla mangal yaktılar VİDEO

İstanbul'da parktaki bankların parçalarıyla mangal yaktılar

"ÇOCUKLARIMIZI EĞİTELİM"

Çocuklara seslenen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Çocuklarımız bir parkımızda yanlış bir şeyler yapmışlar onlar tabi çocuk bizim görevimiz anne baba olarak çocuklarımızı eğitmek bu parklarımızı düzenli kullanmamız lazım devletimizin parklarımızdaki mallarını korumamız lazım zarar vermememiz lazım” diye konuştu.

Parklarda aileleriyle oturan vatandaşlar çocukların böyle davranış serilememelerini belirterek Başkan İsmet Yıldırım'a destekte bulundu.

İstanbul'da parktaki bankların parçalarıyla mangal yaktılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)