Kamyonetin çarptığı çocuk araçtaki kadının kucağına düştü
- 27.12.2014 - 12:36

Kaza, Seyhan İlçesi'nin Bakımyurdu Caddesi'nde meydana geldi. 37 yaşındaki Tufan Bölük yönetimindeki kamyonet, aniden önlerine bisikletle çıkan 15 yaşındaki Muhammed Tunç'a çarptı.
EŞİNİN KUCAĞINA DÜŞTÜ
Çarpmanın etkisiyle fırlayan Tunç, kamyonetin ön camından girip, sürücü Tufan Bölük'ün beraberindeki nikahsız eşi 34 yaşındaki Jale Adalıtaş'ın kucağına düştü. Vatandaşların müdahale ettiği kazada yaralanan Tunç'a kadının kucağında ilk müdahale yapıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, şoka giren Jale Adalıtaş'ın kucağında boyunluk taktığı Tunç'u çıkartıp Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü.
Kamyonetin çarptığı çocuk araçtaki kadının kucağına düştü
"O AN ÖLECEĞİMİ SANDIM"
Tedaviye alınan Tunç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kamyonetten çıkan Jale Adalıtaş ise gözyaşlarına boğuldu. Eli, yüzü ve kıyafetleri kan içinde kalan Adalıtaş, "Normal süratte gidiyorduk, birden sokaktan önümüze fırladı. Eşim fren yaptı ama bisiklet arabanın altına girdi. Çocuk havaya fırlayıp, cama çarptıktan sonra kucağıma düştü. Çok kötüydü, o an öleceğimi sandım" dedi.