Karısının yasak ilişkilerini belgeleyen adama şok

Ç

Dava dosyasına göre, işi gereği son 5 yıldır Ankara'da yaşayan işadamı koca, Malatya'ya bir kamu kurumunda çalışan eşinin kendisini aldattığından şüphelendi. Karısının telefonuna gizlice casus yazılım yükleyen Ö.A., tüm görüşme ve yazışmaları takibe aldı.

"OTELDE VE EVLERDE BULUŞUYORLARDI"

Bir süre sonra karısının kendisini aynı kurumda görev yapan 4 erkekle aldattığını iddia eden koca boşanma davası açtı. 250 bin lira maddi ve manevi tazminat talebinde bulunan Ö.A., "Karım bahsi geçen erkeklerden bazılarıyla gece yarılarına kadar yazışıyordu. Bazıları ile otel odasında, bazıları ile evlerinde buluşmalarını tespit ederek fotoğrafladım. Üstelik eşimin bana yaptığı bizzat itiraf gibi açıklamalarını kaydettim" dedi.

ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLAL

Aldatma iddialarını kabul etmeyen kadın, eşinin şiddet uyguladığını ve sahte yazışmaları cep telefonuna yükleyek iftira attığını, şantaj yaptığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Savcılık, karısının cep telefonuna casus yazılım yükleyen koca hakkında "Aleni olmayan konuşmaları kaydetmek, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek" suçlarından Malatya Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Dava dilekçesinde adları geçen 4 erkek de kocadan şikâyetçi oldu.