Kartal Anadolu Adalet Sarayı su sızdırıyor
- 25.11.2013 - 13:44

Sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası'nda başlayan sağanak yağmurla birlikte adliyenin duruşma salonlarının bulunduğu bir koridora tavandan su damlaması nedeniyle kovalar yerleştirildi.
KORİDORLARA KOVA YERLEŞTİRİLDİ
Adliyenin birinci katında meydana gelen su sızmasında yerlerin kaygan olması nedeniyle duruşma salonlarının olduğu koridora 3 kova yerleştirildi. Sızan yağmur suyunun kovalara dolduğu koridorda, vatandaşların kayıp düşmemesi amaçlı ıslak olan bölgeye uyarı levhası konuldu. 'Dikkat kaygan zemin' yazılı tabelanın da bulunduğu koridorda vatandaşlar, kenardan yürüdü.
KUSURLU İMALAT NEDENİYLE DAVA AÇILMIŞTI
Diğer yandan İstanbul Anadolu Adliyesi'nin inşaatının yapımında kusurlu ve noksan imalatlar bulunmasına rağmen bu işleri tamamlanmış göstererek, tutanak düzenlemek suretiyle geçici kabul işlemini sağladığı ileri sürülen 7 kişi hakkında geçtiğimiz haftalarda 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.