Küçükçekmece'de trafiği tehlikeye sokan tanker sürücüsü
İHA

Ağır para cezaları ve uygulamalara rağmen trafik terörü devam ediyor.

İstanbul'da kuralları hiçe sayan magandalara bir yenisi daha eklendi.

Küçükçekmece ilçesine bağlı Emrullah Efendi Caddesi üzerinde, abartı egzoz takılı olan tankerle ilerleyen sürücü, akan trafikte “slalom” yaparak tehlikeli anlara sebep oldu.

Küçükçekmece'de trafiği tehlikeye sokan tanker sürücüsü ViDEO

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Tanker olmasına rağmen hem abartı egzoz kullanan hem de desibeli yüksek hoparlörlerle çevreye rahatsızlık veren şahıs, dakikalarca bu şekilde ilerledi.

Şov uğruna hem kendi hem de diğer sürücülerin canını hiçe sayan maganda, o anları kaydettirip bir de sosyal medyada yayınladı.

Küçükçekmece'de trafiği tehlikeye sokan tanker sürücüsü

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Polis ekipleri, paylaşılan görüntülerin ardından magandayı yakalamak için çalışma başlattı. Harekete geçen ekipler, 34 ZB 6333 plakalı araç sürücüsünün Yunus H. olduğunu belirledi.

2 BİN 588 LİRA CEZA

Sürücü Yunus H.'ye 2918 sayılı KTK’nın 32/3 (abartı egzoz) maddesinden 1228 TL, 46/2G (Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmeleri-makas-) maddesinden 1228 TL, 72 (ses, müzik, görüntü ve haberleşme cihazlarını yönetmelikte belirtilen şartlara aykırı olarak araçlarda bulundurmak, bu tür cihazları kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde kullanmak) maddesinden 132 TL, toplam 2 bin 588 TL cezai işlem uygulandı.

Öte yandan, tankerin trafikten men edildiği öğrenildi.

Küçükçekmece'de tehlike saçan tanker sürücüsüne para cezası

Küçükçekmece'de trafiği tehlikeye sokan tanker sürücüsü

Küçükçekmece'de trafiği tehlikeye sokan tanker sürücüsü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)