Öğlen tahliye olan ünlü kabadayı akşam adam vurdu

a

Cezaevinden dün öğle saatlerinde tahliye edilen Onur Özbizerdik Sarıyer Emirgan sahilinde bulunan bir eğlence mekanına gitti. Mekanda bir süre kalan Onur Özbizerdik çıkışta tartıştığı mekanın kapısında görevli güvenlik görevlisini tabanca ile bacağından vurarak yaraladı.

LÜKS ARAÇLA KAÇTI

Yaralı güvenlik görevlisi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Onur Özbizerdik ise plakası alınamayan siyah lüks bir otomobille olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Öğlen tahliye olan ünlü kabadayı akşam adam vurdu

DÜNDAR KILIÇ’IN TORUNU, ÇAKICI’NIN ÜVEY OĞLU

Onur Özbizerdik, Türkiye’nin en eski kabadayı ve suç baronlarından Dündar Kılıç’ın öz torunudur. Onur Özbizerdik’in annesi Uğur Özbizerdik, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı‘nın ikinci eşidir. Onur henüz 13 yaşındayken annesi gözünün önünde cinayete kurban gitti. Annesinin katili kendisine büyük saygı duyduğu üvey babası Alaattin Çakıcı’ydı. Bu olaydan sonra iyice psikolojisi bozulan Özbizerdik, Şişli’de öğrenimine devam ettiği liseyi yarım bıraktı.

15 YAŞINDA ADAM VURDU

Daha 15 yaşlarında ergen dönemlerindeyken aracını düzgün park etmediğini iddia eden Ünal Acar'ı silahla topuğundan vurdu. Ünal Acar ise Özbizerdik’i çocuk olması nedeniyle affedip şikayetini geri almıştı. Birkaç yıl sonra da Alaattin Çakıcı’nın öz kardeşi Gencay Çakıcı’yı, adam yollayıp yaralanmasına sebep olmasından dolayı cezaevine girdi. 2005’de Etiler bölgesinde büyük bir çatışmaya adı karıştı. Söz konusu mevzuda 2 kişi yaralandı, 2 kişi yaşamını kaybetti. Olay medyaya yansıyınca direkt Romanya’ya kaçtı. 2008 yılının Nisan ayında Romen emniyet yetkililerinin yardımıyla Türk istihbaratına teslim edildi. Kasten adam öldürmeye teşebbüs etmekten mahkemeye çıkarıldı. Kısa bir zaman sonra serbest bırakıldı. 2009’da da Polat Towers’ta, işadamı Fatih Edremit isminin cinayetiyle ilgili şüpheli olarak tutuklandı. Yaklaşık 2 sene devam eden mahkeme süreci sonrasında serbest bırakılmıştı.