Özgecan'ın babası: Ne sevinebildim ne üzülebildim
ensonhaber.com

mehmet arslan

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katillerinden Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasını değerlendiren Özgecan'ın babası Mehmet Aslan, "Haberi duyduğumda ne hissedebilirim ki sevindim desem yalan söylerim, üzüldüm desem yine yalan söylemiş olurum. Kompleks duygular içerisindeyim" dedi.

Aslan'ın ailesi, gazetecilere, kızlarının katillerinden Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölmesi ve babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasını değerlendirdi.

Özgecan'ın babası: Ne sevinebildim ne üzülebildim

"KOMPLEKS DUYGULAR İÇERİSİNDEYİM"

Baba Aslan, olayı ilk olarak tesadüfen karşılaştığı bir arkadaşından öğrendiğini belirterek, "Haberi duyduğumda ne hissedebilirim ki sevindim desem yalan söylerim, üzüldüm desem yine yalan söylemiş olurum. Kompleks duygular içerisindeyim" ifadesini kullandı.

"HALA DAHA DEVAM EDİYOR"

Sonrasında söylenen "keşkelerin" çözüm olmadığını ifade eden Aslan, "Bütün bunlar olmasaydı keşke ama görüyoruz ki hala daha devam ediyor. Bunun hikmetini bilen varsa beri gelsin. Bunun sebeplerini bilene de aşk olsun" diye konuştu.

"BUNLAR DA BİR ANNENİN BABANIN ÇOCUKLARI"

Aslan, "karanlıkla aydınlığın savaşının" her zaman devam edeceğini belirterek, bir gazetecinin, "toplum vicdanı rahatlamış mıdır?" şeklindeki sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Şunun tespitini yapabilmiş olsaydık, görüşünüze katılırdım. Bu dünyada kalbinde kötülük taşıyan sadece 3 insan vardı, onlar yok edilerek dünya kurtuluşa erdi. Daha çok var... Bunların hepsini öldürelim mi? Ne yapalım? Bunlar Mars'tan gelmedi, bunlar da bir annenin, babanın, dayının, çocukları ve yeğeniydi. Bu aileler sadece kendi çocuklarını, yeğenlerini korumak yerine biraz da diğer çocuklara, garip, boynu bükük kimsesizlere sahip çıkar, onların başlarını okşarlarsa 'bana değmeyen yılan bin yaşasın' dedikleri o yılan bir gün kapılarını çalmaz, aksi halde çalacak."