Savcı Mehmet Selim Kiraz odasında anıldı
İHA

savcı

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz, şehit edilişinin 7’nci gününde Hukukçular Derneği üyesi bir grup avukat tarafından karanfillerle anıldı.

Bir grup avukat gerekli izinlerin alınmasının ardından olayın yaşandığı şehit Savcı Kiraz’ın odasına çıktı. Savcının kapısına “Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz” yazıldığı görüldü.

Savcı Mehmet Selim Kiraz odasında anıldı İZLE

ÇATIŞMANIN ARDINDAN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Odanın önünde bir süre karanfillerle bekleyen avukatlar, ellerindeki Türk Bayrağı ile çatışmanın yaşandığı odaya girdi. Savcı Kiraz’ın şehit edildiği oda çatışmanın ardından ilk kez görüntülendi. Kiraz’ın odasından çatışmanın izlerinin silindiği görüldü. Savcının odasına giren grup, odaya Türk Bayrağı koydu. Avukatlar Savcı Kiraz’ın bir fotoğrafını da koltuğuna koydu.Savcı Mehmet Selim Kiraz odasında anıldı

"MANŞETLER ACIYI DERİNLEŞTİRMİŞTİR"

Avukatlar daha sonra odaya karanfil bıraktı. Adliye içinde ise şehit Savcı Kiraz için Fatiha okundu. Adliye içinde grup adına yapılan açıklamada, “Bir savcının görevi başından vurulması derin bir üzüntüye neden olmuştur. Kaos plancılarının ekmeğine yağ sürecek şekilde merhum savcının fotoğraflarının manşetlerden verilmesi ayrıca acıyı derinleştirmiştir” denildi.

Savcı Mehmet Selim Kiraz odasında anıldı

Savcı Mehmet Selim Kiraz odasında anıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)