Sedat Peker Arabistan halkının Erdoğan sevgisini anlattı
ensonhaber.com

Umre yapmak üzere Suudi Arabistan'a giden Sedat Peker, Türkiye'ye döner dönmez ziyaretine ilişkin izlenimlerini anlattı.

Peker'in resmi internet sitesinden yayınladığı Umre ve Suudi Arabistan'a dair izlenimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı.

Sedat Peker Arabistan halkının Erdoğan sevgisini anlattı

"3 ÇOCUĞUNUZ OLSUN DİYE DUA EDİYORLAR"

Peker, Suudi Arabistan'da Tayyip Erdoğan'ın fazlasıyla tanındığını ve sevildiğini belirterek, yaşadığı olayları şöyle anlattı; "Uhud Dağı’nın eteklerinde ki, Okçular Tepesi’ne giderken Senegalli dilencilere para verince, size 3 çocuğunuz olsun diye dua edip Tayyip Erdoğan diyerek gülümsüyorlar.

Sedat Peker'in Kabe görüntüleri İZLE


"TÜRK OLDUĞUNU DUYUNCA TAYYİP ERDOĞAN DİYOR"

Yolda Suudi polisi çevirdiğinde ise Türk olduğunuzu söylediğinizde gülümseyerek Tayyip Erdoğan diyor. Ehliyet ve ruhsatı istemekten vazgeçip “yallah hacı” diyerek sizi yolcu ediyorlar.

Beni tanıyan herkes bilir ki ne bir eksik ne bir fazla söylemem. Gördüğüm neyse onu söylerim. Tarih boyunca Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da bu kadar sevgiye sahip olan tek Türk Enver Paşa olmuştur. Hatta bir dönem halkın orada yemin ederken Enver Paşa’nın üzerine yemin ettiği söylenir.

ARABİSTAN HALKININ ERDOĞAN SEVGİSİ

Oradaki halk şu anda aynı oranda ki sevgiyi Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı duymaktadır. Bunun karşılığı olarakta Türk’lere akıl almaz derecede iyi davranıyorlar. Bence bu fırsatı milletçe çok iyi değerlendirmemiz lazım. İsrail’in Arabistan devleti üzerinde ki kalan etkisininde bu yakınlaşmayla rahatlıkla yok edilebileceğini düşünüyorum.

Sedat Peker Arabistan halkının Erdoğan sevgisini anlattı