Tekstilci iş adamı kediyi sopayla dövdü
DHA

Bahçelievler Kocasinan'da tekstil işi yaptığı öğrenilen iş adamı Hakan G., iddiaya göre çağırdığında yanına gelmeyen kedilerine sinirlendi. Çocuklarını odadan uzaklaştırarak, kapıyı kapatan Hakan G., eline aldığı sopayla bir elinde tuttuğu kediyi defalarca dövdü.

İş adamı kediyi sopayla dövdü İZLE

ÇOCUKLARI ÇIKARIP DAYAĞA DEVAM ETTİ

Acıyla inleyen kedi, bir ara dayaktan kurtulup pencereden kaçmaya çalıştı. Hakan G., kapalı olan pencerenin önünde sıkıştırdığı kediye, burada da defalarca sopayla vurdu. Çocuklardan birinin odaya girmesiyle dayağa ara veren Hakan G., çocuğu dışarı çıkarıp kapıyı kapatarak, kediyi tekrar sopayla dövmeyi sürdürdü. O anlar, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tekstilci iş adamı kediyi sopayla dövdü

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALINDI

Hakan G.'nin bir süre önce eşiyle boşandığı, 3 çocuğunun velayetinin de annelerine verildiği öğrenildi. Tehdit ettiği gerekçesiyle eşi tarafından şikayet edilen Hakan G. hakkında, uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıktı.

Tekstilci iş adamı kediyi sopayla dövdü

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Öte yandan cep telefonu kamerasına yansıyan bu korkunç görüntüler, hayvanseverleri ayağı kaldırdı. Tepki ve şikâyetler üzerine harekete geçen polis ekipleri, Hakan G.'yi kaldığı adreste gözaltına aldı. Hakan G. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)